Executorul Lăcrămioara Mereuță suspendat din funcție. Are o condamnare penală

2069
Lacramioara Mereuta
Lacramioara Mereuta

@ Pentru că a fost condamnată la 3 ani de inchisoare Ministerul Justitiei a dispus suspendarea din functie a executorului judecatoresc Lăcrămioara Mereuță @ In consecință aceasta nu mai poate semna nici un document

„Spaima executărilor din Iași” adică executorul judecătoresc Lăcrămioara Mereuță nu mai poate profesa deoarece a fost condamnata penal. Aceasta a fost suspendata prin Ordinul Ministerului Justiției nr.3218/C/10.08.2020 deoarece a suferit o condamnare penala pentru abuz in serviciu (vezi aici). Mereuță a contestat la Curtea de Apel Iasi decizia de suspendare dar a pierdut procesul (vezi aici). „La emiterea actului a fost avut în vedere certificatul de grefă emis de Curtea de Apel Iași, la data de 21.07.2020 prin care se certifica faptul că prin Decizia nr.21/10.07.2020 a Curții de Apel Iași s-a dispus condamnarea inculpatei Mereuță Lăcrămioara, executor judecătoresc, la o pedeapsă de 3 ani de  închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu”, au aratat judecatorii.

În aceste condiții Lacramioara Mereuță nu mai poate emite documente de executare. Cu toate acestea BEJ Mereuță Lăcrămioara si Niță Rica Irina emite in continuare documente. Cel mai probabil acestea sunt semnate de sora Lăcrămioarei Mereuță, Niță Rica Irina. Detalii despre condamnarea Lăcrămioarei Mereuță am prezentat in articolul „Spaima executărilor condamnată la închisoare pentru că a vândut ilegal proprietatea unui ieșean„, publicat in data de 5 decembrie 2020.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.