DELICII STREET FOOD ȘI FESTIVALUL „VIN LA CULTURĂ”, ÎN WEEK-END, LA PALAS

2276

Sfârșitul de săptămână este dedicat pofticioșilor, la Palas. Și asta pentru că, în acest week-end, ansamblul din inima orașului va găzdui două evenimente cu arome puternice: Street Food Festival și Vin la Cultură.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 20 – 23 septembrie 2018, parcul Palas va găzdui o nouă ediție a Street Food Festival. Peste 40 de chefi pricepuți vor fi prezenți cu bucătăriile lor pe patru roți pentru a-i încânta pe pofticioși cu preparate apetisante, inspirate din gastronomia stradală din toate colțurile lumii. Gurmanzii vor putea alege din numeroase rețete delicioase: pizza proaspătă, preparate tex-mex aromate, tăiței pregătiți în stil asiatic, burgeri suculenți, produse pe grill cu sosuri, deserturi variate și multe alte delicii.

Mâncarea gustoasă va fi asezonată cu muzică live, cinema în aer liber și o zonă de distracție pentru copii. Proiecțiile de filme vor fi în fiecare dintre cele patru zile de desfășurare a evenimentului, de la ora 21.30, iar din program fac parte peliculele: No Reservations, Haute Cuisine, Chef și Big Night. Joi, de la ora 19.30, pe scenă vor urca Melting Dice și Moon Museum, iar vineri, de la ora 18.00, Fine It’s Pink, Ligia Hojda și Cuibul vor încânta publicul. Sâmbătă, de la ora 18.00, muzica va fi oferită de Next Ex, Dimitri’s Bats și Lucia, iar duminică, de la ora 19.30, Indie Folker și FiRMA vor asigura buna dispoziție. Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours.

Pentru iubitorii licorii lui Bachus, sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 septembrie, în Atriumul Palas Mall se desfășoară festivalul „Vin la Cultură”, organizat de Organizația Somelierilor din România 2011 (OSR 2011). Peste 40 de crame din România, dar și din străinătate, îi vor încânta pe participanți cu parfumul și savoarea a sute de sortimente de vinuri, spumante și distilate. Festivalul include și „master-class-uri” cu produsele expozanților, participarea fiind în limita locurilor disponibile. În cadrul festivalului va fi și un magazin, de unde doritorii vor putea să-și achiziționeze vinurile care i-au impresionat. Prețul unui bilet va fi de 20 lei/zi, la care se adaugă garanția de 20 de lei pentru paharul special de degustare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.