Deputatul ”Movila 4 case” nu mai poate de grija saracilor din Iasi. „Autostrada” de la Glodenii Gandului

2297

@ Cat timp a fost la guvernare cu Elena Udrea la Ministerul Dezvoltarii, Petru Movila nu a fost in stare sa obtina finantare pentru drumul acum plin de gropi Iasi-Tibanesti dar se lauda se lauda ca autostrada A8 se va face datorita lui

Demagogie si ipocrizie marca Petru Movila si Elena Udrea, acum deputat PMP. Petru Movila, care si-a mai achizitionat recent o casa in centrul Iasului pe strada arhitect GM Cantacuzino, desi mai avea una luata de la primarie pe doi lei in spatele primariei pe strada Trei Ierarhi, o vila la Aroneanu si un apartament in Iasi nu mai poate de grija saracilor din judetul Iasi. Indignat de faptul ca in urma cu doua zile ministrul Transporturilor , Razvan Cuc a semnat la Prefectura Iasi contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru autostrada A8 (Iasi-Targu Mures), Movila a sarit in sus spunand ca i s-a furat ideea, ca el a initiat proiectul de Lege pentru realizarea acestui proiect. Cu aceasta ocazie si-a exprimat deputatul „Movila 4 case” si sute de mii de euro in conturi grija fata de saracii judetului. „Urmaresc cu atentie cursul lucrurilor si voi penaliza orice derapaj al PSD pentru ca iesenii au nevoie de o autostrada care sa-i scoata din saracie. Imi pun toata speranta ca de data aceasta, datorita legii initiate de mine, lucrurile vor sta altfel”, a declarat Petru Movila.

N-a asfaltat un drum judetean dar face o autostrada

De precizat ca Movila si-a acumulat intreaga avere de cand este in politica. Se reamintim ca acesta a fost la guvernare cu PDL cand Elena Udrea, fugita acum cu banii din tara era  ministrul Dezvoltarii iar „Movila 4 case” nu a fost in stare sa obtina finantare pentru drumul care duce spre comuna sa natala Tibanesti. La Glodenii Gandului, satul parintilor sai drumul este plin de cratere iar asfaltul a fost inlocuit de pamant pe portiuni mari. Locuitorii comunei au protestat in mai multe randuri fata de starea acestui drum. Cu toate acestea Movila ne va face  autostrada.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.