Dezvaluirea.ro o executa silit pe avocata Porosnicu

2433

@ Ziarul on-line Dezvaluirea.ro a castigat in ultima perioada mai multe procese intentate de avocata Porosnicu @ Din acest motiv Dezvaluirea.ro a cerut la instanta incuviintarea executarii silite impotriva cabinet avocat  Gianina Porosnicu pentru recuperarea cheltuielilor de judecata  @ De exemplu, in dosarul  23696/245/2020 Dezvaluirea.ro a cerut incuviintarea executarii silite a avocatei Gianina Porosnicu pentru suma de 3.000 lei reprezentand cheltuieli de judecata aprobate de Judecatoria Iasi in dosarul 20798/245/2020

Ziarul on-line Dezvaluirea.ro a inaintat instantei de judecata prin intermediul executorului judecatoresc, o prima cerere a ”incuviintare a executarii silite” impotriva debitorului Porosnicu Gianina Vera (cunoscuta avocata). Asta deoarece ziarul on-line Dezvaluirea.ro si SC Dezvaluirea C.M SRL a obtinut o prima sentinta definitiva impotriva Gianinei Porosnicu, societatea avand de recuperat cheltuieli de judecata. Astfel, in dosarul 23696/245/2020, Dezvaluirea CM SRL prin intermediul B Biroului Executorilor Judecatoresti Tufeanu si Dominte a cerut incuviintarea executarii silite impotriva debitorului Porosnicu Gianina Vera pentru recuperarea sumei de 3.000 lei aprobate de Judecatoria Iasi in dosarul 20798/245/2020. In apel insa aceste cheltuieli au fost reduse la 500 lei si vom relua procedura de executare silita cu modificarea sumei.

Cinci procese castigate de Dezvaluirea.ro

Am spus mai sus ca este vorba despre o prima cerere de incuviintare silita deoarece in ultimele saptamani ziarul on-line Dezvaluirea.ro si SC Dezvaluirea C.M SRL au castigat mai multe procese intentate de Gianina Porosnicu. Vom prezenta mai departe ”victoriile” noastre. Facem precizarea ca este vorba de cereri de emiterea a unor ordonante presedintiale, Porosnicu solicitand prin intermediul acestora ca ziarul on-line Dezvaluirea.ro sa elimine de pe site-ul www.dezvaluirea.ro articolele in care aceasta este criticata. Este vorba despre articole in care am aratat ca Porosnicu contacteaza victimele accidentelor rutiere, le pune sa semneze un contract de reprezentare in care este prevazut ca acesteia ii revin 30 la suta din despagubirile pe care le vor primi de la firmele de asigurari dupa care nu-si mai face  datoria in instanta dar isi incaseaza cota parte din compensatiile financiare primite de bietii oameni loviti de soarta. Porosnicu a deschis 6 dosare avand acest obiect si le-a pierdut pe toate la Judecatorie. Insa, dupa ce au respins cererile depuse de judecata magistratii au decis ca Porosnicu trebuie sa plateasca Dezvaluirea CM SRL cheltuieli de judecata. Astfel, in dosarul 20948/245/2020, la data de 31.08.2020,  Judecatoria Iasi a anulat ca netimbrata cererea depusa de Porosnicu Gianina Vera impotriva Dezvaluirea.ro obligand-o pe aceasta sa ne plateasca cheltuieli de judecata de 1.000 lei. Mai departe in dosarul 20954/245/2020 Porosnicu nici nu a mai avut curaj sa se judece cu noi. La data de  9.09.2020 judecatorii au constatat ca Porosnicu a renuntat la judecata dar au obligat-o sa ne plateasca cheltuieli de judecata de 500 lei. Mai departe in dosarul 20953/245/2020, la data de 31.08.2020, Judecatoria Iasi a anulat ca netimbrata cererea formulata de Porosnicu si au obligat-o pe aceasta sa ne plateasca cheltuieli de judecata de 600 lei. In dosarul 20799/245/2020 la data de 19.08.2020, instanta a respins  cererea formulata de Porosnicu, nu am apucat sa solicitam cheltuielile de judecata pe care le vom cere insa  in apel. Toate aceste sentinte care in majoritate au ramas definitive vor si puse in executare de Dezvaluirea.ro.

Scorul este de 5 la 1

Prin urmare Dezvaluirea.ro a castigat pana acum 5 din procesele intentate de Gianina Porosnicu SC Dezvaluirea C.M SRL  avand de recuperat cheltuieli de judecata. Publicam acest articol pentru a  raspunde unei postari realizate astazi pe pagina sa de Facebook in care se lauda ca a castigat un proces cu Dezvaluirea.ro. Este vorba despre dosarul nr. 32587/245/2019.. Desi am prezentat fotografii color in care am aratat ca in data de 24 septembrie  2019, Mercedesul apartinand Gianinei Porosnicu se afla pe trotuarul din fata casei sale in conditiile in care Primaria Iasi i-a dat acesteia 4 locuri de parcare, domnul judecator Zaharia Lupu Florin Mircea a considerat ca am scris un articol denigrator si ne-a obligat sa scoatem articolul de pe site si sa-i platim lui Porosnicu daune morale de 2.000 lei. Sentinta nu este definitiva si evident vom formula apel.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.