Doi talhari s-au dat drept politisti pentru a prada niste copii

586

@ Doi barbati unul in varsta de 30 de ani si un altul de 33 au amenintat niste copii cu un cutit pentru a-I deposeda de telefoanele mobile

Doi barbati din Iasi s-au drept politisti pentru a talhari niste copii sub amenintarea cutitului. Cei doi au fost prinsi la trei zile dupa ce au talharit niste copilasi carora, sub amenintarea cutitului, le-au luat telefoanele. Procurorii au propus deja arestarea celor doi. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au identificat doi bărbați, de 33 de ani, respectiv 30 de ani, ambii din municipiul Iași, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constata faptul că la data de 22 apriliea.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiuluiIași, prin simularea de calități oficiale și folosirea unui cuțit, aceștia ar fi de posedat trei minori de telefoanele mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.800 de lei’’, se arata intr-un comunicat emis de IPJ.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanelor vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 apriliea.c.,  cei doi bărbați cercetați pentru tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Iași. Astazi, procurorii au cerut judecatorilor emiterea mandatului de arestare preventiva pentru cei doi talhari.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.