„Dorel” de la firma lui Brânză a spart conducta de gaze ce alimenteză Hârlăul

848
Cornel Branza
Cornel Branza

@ Firma Ted Construct, patronată de Cornel Brânză a fost obligată să plăteasca despagubiri catre SC Gaz Nord Est SA deoarece un muncitor a spart conducta de gaze care alimenteză orașul Hârlău

Un proces prin care furnizorul de gaze, SC Gaz Nord Est SA solicită despăgubiri de la SC Ted Construct SRL, patronată de Cornel Brânză deoarece un muncitor al firmei de constructii a spart accidental conducta ce alimenteaza orasul Hârlău urmeaza sa fie finalizat in urmatoarea perioada de Curtea de Apel Iasi. Evenimentul s-a petrecut in timp ce firma Ted Construct efectua niste lucrari pentru reteaua de apa a orasului Hârlău. SC Gaz Nord Est SA sustina ca in acest fel firma Ted Construct i-a produs un prejudiciu de 5.963,35 lei. „În motivarea cererii reclamanta a arătat că la data de 06.09.2017 pârâta a produs o avarie importantă asupra conductei de distribuție gaze natural  DN 75 mm, localitatea Săcărești, comuna Cucuteni, conducă ce aparține societății reclamante, cauzând o pagubă de 5.963,35 lei reprezentând contravaloarea serviciului de consultant conform Ordinului ANRE 181/2015 ( 250 lei), remediere conductă/închidere/redeschidere abonați ( 2847,37 lei) , pierderi gaze naturale ( 2865,98 lei)”, au aratat judecatorii ieseni.

SC Gaz Nord Est SA a pierdut procesul la Judecătoria Hârlău dar a castigat in apel la Tribunalul Iasi obținând despăgubiri de 5.713,35 lei. Firma Ted Construct aflata in insolventa a formulat apel la Curtea de Apel Iasi (vezi aici). Intr-un articol asemanator (vezi aici) am aratat ca si firma Eky Sam patronata de Ioan Echimov a fost  obigata sa despagubeasca SC Gaz Nord Est SA deoarece muncitorii sai au ciuruit aceiasi conducta de gaze.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.