Un primar PSD arunca cu Covid in contracandidatul PNL si il venereaza pe Satana

2323
Constantin Serioja Hobinca - PSD
Constantin Serioja Hobinca - PSD

@ Reactie socanta a primarului PSD, Constantin Serioja Hobinca @ Acesta a aflat ca ginerele contracanditatului de la PNL, Gelu Gavril are Covid 19 si l-a indemnat pe acesta sa se se duca ”sa-si pupe neamurile si socrul, poate li se lasa la ficati” @ Intr-o alta postare Hobinca sustina ca nu-i pasa de faptul ca opozitia s-ar putea coaliza impotriva sa deoarece ”Dracul este mai puternic decat Dumnezeu” (foto)

Stresul campaniei electorale pare sa provoace unor candidati unele reactii inumane si socante pentru noi. Primarul PSD al comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca pare sa se bucure nespus ca unii membri ai familiei candidatului PNL pentru fotoliul de primar are Covid 19 si spera sa scape astfel de concurentul sau electoral. Astfel, Constantin Serioja Hobinca a aflat ca ginerele candidatului PNL, Gelu Gavril s-a infectat cu Covid 19 si il sfatuieste pe acesta sa se duca sa-si pupe socrul. In postare Hobinca se refera la ”Motca in oglinda” o pagina e Facebook administrata de ginerele candidatului PNL. ”Am aflat ca MOTCA IN OGLINDA are Covid 19 nu pot sa cred. Sa mearga sa-si pupe neamurile indesat, in special socrul si unchiul mamei poate li se lasa la ficati”, a postat Hobinca.

La randul sau ginerele candidatului PNL a aratat ulterior intr-o postare (foto) ca este socat de atitudinea primarului. ”Ce fel de om este acela care se poate bucura cand cineva din comunitatea lui are Covid? Acesta este primarul care doriti sa va reprezinte”, a aratat acesta.

Il venereaza pe Satana?

 

De asemenea intr-o alta postare Constantin Serioja Hobinca pare sa-l venereze pe Diavol. In postare (foto) acesta arata ca principalii sai contracandidati sunt fosti politisti si nu-i pasa daca acestia se asociaza deoarece ”Dracul va fi mai puternic decat Dumnezeu”. ”Incercati va rog o asociere cu PLM fuziune sau alianta electorala. totul e sa se perfectioneze. Contactati toti potentialii candidati si faceti o intelegere pentru turul 2 contra lui Serioja adunati toti fostii si toti politistii..Dracul va fi mai puternic decat Dumnezeu”, se arata in postare.  L-am contactat pe Constantin Serioja Hobinca dar pana la aceasta ora nu am primit  o reactie din partea acestuia.

DREPT LA REPLICA

Dupa publicarea articolului de mai sus Constantin Serioja Hobinca a trimis un drept la replica al carui continut il prezentam integral:

”Da, inainte de toate imi cer scuze pentru iesirea „relativ” deplasata, pe care am avut-o pe acest subiect in care mi se rastalmacesc vorbele.
De unde vine aceasta iesire: Fiul unui angajat al Primariei Motca este din intamplare si ginerele unui contra-candidat de al meu si in acelasi timp si mama lui este nepoata de pe frate unui alt contra-candidat.
Avand cunostinte IT, dupa ce a incercat sa infiinteze Organizatia Plus Motca si sa il plaseze pe socrul sau ca si candidat din partea acestui partid, a facut o pagina numita ‚MOTCA IN OGLINDA care nu avea alta preocupare decat sa ma atace pe mine si sa ma denigreze, dar a stat ascuns ca ar fi el in spatele acestei pagini insolente.
Acum ca si speculatie vine cu o postare de-a mea de pe vremea cand s-a hotarat ca alegerile locale sa se deruleze intr-un tur, cand incercam sa le spun ca oricum s-ar uni si s-ar asocia nu ma vor bate, fiindca Dracul nu este mai puternic decat Dumnezeu si ei, acum spun invers ca eu care sunt credincios, l-as venera pe Satana.
Ei sunt expresia raului pentru ca asta fac ei, apeleaza la magie neagra si merg pe la vrajitori. Eu cred in Dumnezeu, ma inchin lui si nu am nevoie de alte ajutoare.
Cat despre alegeri, chiar daca ar fi fost in doua tururi, tot din primul tur i-as fi invins deoarece am mai mult de 50%.
Referitor la COVID-19 si aceasta pandemie, acesti contra-candidati nu incetau in postarile lor sa imi spuna COVID SERRY dinainte de a apare cazuri de boala de acest gen in comuna.
Acesti oameni afirma, ca mi-au stat pe cap timp de 4 ani si acum se vor cobora spre ficati, intr-atat de tare ma stimeaza si ma pretuiesc.
Referitor la realizarile mele, chiar contra-candidatii mei recunosc ca s-au miscat lucrurile in comuna , dar cu pretul unor multi bani, iar eu vin si le spun ca s-au facut multe lucruri bune, cu multimea de fonduri atrase de mine in cei 8 ani, din fonduri europene si guvernamentale, iar partea de la bugetul local a fost mai mica. Din partea lor personal, nu a fost aport suplimentar si nu au platit bani mai multi la impozite ca sa fac eu lucruri in comuna.
Nu apreciez politica distructiva pe care a facut-o opozitia in ultimii 4 ani, de cand in politica locala au patruns consilieri care nu merita acest statut, aceasta calitate.
Ca am spus sa mearga sa il sarute, am vrut doar sa se dea de gol ca el administreaza si e postacul de pe acesta pagina. Masuri de precautie poate sa isi ia si sa faca doar ce e permis in starea de alerta, fiindca si asa prin comuna ei vin rar, poate si din ratiuni de a nu infecta comuna, acum o sa stea la distanta de contra-candidatii mei.
Nu doresc sa se imbolnaveasca nimeni, cu atat mai mult cei care isi baga in discutie copiii si nevestele gravide pentru a se pitula in dosul lor.
La exprienta de postac pe care o are si care crede ca a dat lovitura cu aceasta postare, imi cer scuze public daca le-am creat neplaceri subiectilor respectivi, dar si primarii sunt oameni, care nu trebuie doar sa incaseze lovituri ca si sacii de box.
Eu, da sunt candidatul care i-am preprezentat cu cinste pe cetatenii comunei, nu i-am facut de ras, Comuna Motca si-a schimbat imaginea in bine si multi gandesc ca mine, deci ii pot reprezenta chiar mandru de ceea ce am reusit sa fac.
Eu stiu sa imi cer scuze si sa retractez, dar ei cate postari au sters de pe pagina Motca in oglinda sau cand au venit cu scuze sa le adreseze celor jicniti?! Stiluri de viata si puncte de vedere.
Va indemn sa reflectati, sa alegeti constient si sa tratati la diverse astfel de nimicuri. Munca mea de 8 ani nu a constat in cuvinte, faptele se vad si raman in istoria locala.
DOAMNE AJUTA! Amin

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.