Ea este eleva prinsă şofând fără permis! Adolescenta a recunoscut totul! (EXCLUSIV)

564
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O elevă din judeţul Iaşi a fost prinsă recent şofând fără permis @ La audieri, adolescenta a recunoscut totul în faţa anchetatorilor @ Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus în cazul Biancăi Ioana M. măsura educativă a supravegherii pe o durată de trei luni, sub coordonarea Serviciului de Probatiune Iasi, pentru conducerea unui vehicul fără permis @ În acelaşi dosar, judecătorii l-au condamnat recent pe Paul Ionuţ Mihăilă la opt luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul fără permis

O elevă din judeţul Iaşi a fost prinsă recent şofând fără permis! La audieri, adolescenta a recunoscut totul în faţa anchetatorilor! Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus în cazul Biancăi Ioana M. măsura educativă a supravegherii pe o durată de trei luni, sub coordonarea Serviciului de Probatiune Iasi, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

În acelaşi dosar, judecătorii l-au condamnat recent pe Paul Ionuţ Mihăilă la opt luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul fără permis. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ea este eleva din Iaşi prinsă şofând fără permis

 

Procesul celor doi a început pe data de 3 aprilie 2023. Atunci, procurorii au trimis la instanţă acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu cei doi tineri.

„Pe 5 iulie 2022, la ora 22:15, inculpatul i-a încredințat autoturismul marca Volkswagen inculpatei minore, deși știa că aceasta nu are permis, pentru a fi condus pe drumul comunal DS 477, aceasta din urmă fiind depistată de către polițişti în timp ce conducea vehiculul amintit”, au spus anchetatorii.

 

Ce au mai precizat oamenii legii

 

Pe 5 iulie 2022, la ora 22:15, lucrătorii de poliție din cadrul I.T.P.F. – S.P.F. Tomești, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza satului Costuleni, au observat un autoturism care se deplasa cu viteză redusă pe un drum secundar din apropierea DN 28, ocazie cu care au procedat la oprirea regulamentară a acestuia, în dreptul imobilului cu numărul 300, constatând că la volanul autoturismului se află o tânără, iar pe scaunul din dreapta se afla un tânăr.

La audieri, cei doi au recunoscut comiterea faptelor. De altfel, tânărul a recunoscut că a invitat-o pe adolescentă să urce la volanul autoturismului și să-l conducă, întrucât știa că aceasta urmează o școală de șoferi în Cipru și voia să o ajute pentru a-și îmbunătăți reflexele de conducător auto.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.