Ea este femeia care i-a surprins pe poliţiştii ieşeni! După ce a fost trasă pe dreapta, ea a recunoscut totul! (EXCLUSIV)

10112
politist in misiune
politist in misiune

@ O femeie i-a surprins pe poliţiştii ieşeni: după ce a fost trasă pe dreapta, ea a recunoscut totul @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au admis recent acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de anchetatori cu Ramona Cerasela Rugină @ Ieşeanca, respectată în comunitate, mamă a 2 copii, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere fără permis

O femeie i-a surprins pe poliţiştii ieşeni: după ce a fost trasă pe dreapta, ea a recunoscut totul. Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni au admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de anchetatori cu Ramona Cerasela Rugină.

Ieşeanca de 42 de ani, respectată în comunitate, mamă a 2 copii, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere fără permis.

„Instanţa obligă inculpata ca, pe parcursul termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 de zile, fie în cadrul Primăriei Comunei Răducăneni, fie în cadrul Liceului Teoretic „Lascăr Rosetti”, din Răducăneni”, au afirmat judecătorii.

 

Ramona Cerasela Rugină, femeia care i-a surprins pe poliţiştii ieşeni

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Ramonei Cerasela Rugină a început pe data de 10 iunie 2022.

„Pe 26 octombrie 2019, la ora 18:10, inculpata a condus autoturismul marca Volkswagen Golf, aflat în proprietatea sa, pe drumurile publice DS 1832, DS 1811, DE 551, DS 4413 ȘI DS 4455, fără a avea permis”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

La audieri, ieşeanca a recunoscut totul

 

Femeia a avut ghinionul să fie trasă pe dreapta de un echipaj de Poliţie. Oamenii legii au constatat că la volan se afla ieşeanca, iar, pe scaunul din dreapta-faţă, era soţul acesteia.

„Agenţii de Poliție i-au solicitat inculpatei prezentarea permisului de conducere și a documentelor autovehiculului, ocazie cu care aceasta a declarat verbal că autoturismul îi aparține, dar nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Inculpata a recunoscut săvârșirea faptei pentru care este cercetată în cauză și a manifestat o atitudine de regret cu privire la aceasta, precizând că avea cunoștințele necesare pentru a conduce, întrucât s-a înscris la școala de șoferi pe 27 ianuarie 2019 și a fost declarată admisă la proba teoretică la data de 23 aprilie 2019″, au încheiat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.