Medic din Iaşi, condamnat! Uite ce pedeapsă i-au aplicat judecătorii! (EXCLUSIV)

950
Un medic cu un stetoscop in mana
Un medic cu un stetoscop in mana

@ Un medic din Iaşi a fost condamnat de către judecători @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au aplicat lui Ylber Hanna Veliu o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis @ Incidentul în care a fost implicat medical ieşean a avut loc în urmă cu mai bine de un an

Un medic din Iaşi a fost condamnat de către judecători. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au aplicat lui Ylber Hanna Veliu o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânare.

“Instanţa dispune condamnarea inculpatului Ylber Hanna Veliu la pedeapsa de 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis”, au precizat judecătorii ieşeni.

 

Medicul Ylber Hanna Veliu, acuzat de conducerea unui vehicul fără permis

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului ieşean Ylber Hanna Veliu a început pe data de 11 mai 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, un echipaj de Poliţie l-a tras pe dreapta pe medicul ieşean, care se afla la volanul unui autoturism.

 

Medicul ieşean s-a ales cu un dosar penal

 

Oamenii legii au cerut documentele lui Ylber Hanna Veliu. Astfel, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au constatat că medicul nu are permis de conducere. În urma incidentului, poliţiştii i-au întocmit medicului rezident de la Spitalul „Sf. Spiridon”, din Iaşi, un dosar penal.

Ulterior, medicul din Iaşi a fost chemat la audieri de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. La finalul cercetărilor, anchetatorii l-au trimis în judecată pe tânărul care a studiat Medicina Generală la UMF „Gr.T. Popa”, din Iaşi, sub acuzaţia de conducerea unui vehicul fără permis.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.