A tânjit atât de mult după ea, încât a riscat totul pentru a-şi satisface fanteziile! (EXCLUSIV)

18838
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Un ieşean a fost pedepsit de judecători, după ce a decis să-şi rişte libertatea, pentru a-şi satisface poftele animalice cu fosta iubită @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Andrei Mihai Bădici la 10 ani de temniţă @ Individul este acuzat de viol în formă continuată, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie în formă continuată şi lovire sau alte violenţe

A tânjit atât de mult după ea, încât a riscat totul pentru a-şi satisface fanteziile! Un ieşean a fost pedepsit de judecători, după ce a decis să-şi rişte libertatea, pentru a-şi satisface poftele animalice cu fosta iubită.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Andrei Mihai Bădici la 10 ani de puşcărie, pentru viol în formă continuată, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie în formă continuată şi lovire sau alte violenţe.

„Instanţa ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Andrei Mihai Bădici, acuzat de viol în formă continuată

 

Procesul lui Andrei Mihai Bădici a început în urmă cu peste un an. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de pe 20 aprilie 2021. O femeie din satul Șipote, județul Iași, a trecut prin clipe de groază, fiind abuzată de fostul iubit. În urma incidentelor, oamenii legii au emis un ordin de protecție pe numele individului, dar nici acest lucru nu a contat.

În urmă cu câteva luni, procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Andrei Mihai Bădici. Instanța a admis atunci propunerea. „În perioada 22 decembrie 2020 – 2/3 ianuarie 2021, inculpatul A.M.B. a întreținut raporturi sexuale normale și anale cu persoana vătămată Simona C., împotriva voinței acesteia, folosind forța și prin amenințări”, a precizat procurorul Teona Alexandra Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Conform anchetatorilor, individul a mai comis o agresiune. „În noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2021, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată S.C. cu pumnii și picioarele, provocându-i multiple leziuni. Începând cu 9 martie 2021, după emiterea unui ordin de protecție, inculpatul A.M.B. a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență zilnic pe S.C., telefonic și prin intermediul rețelelor de socializare, încălcând astfel măsurile impuse prin respectivul ordin”, a adăugat Teona Alexandra Sava.

 

Victima a făcut avort după agresiunea sexuală

 

Pe 9 martie 2021, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au admis cererea formulată de S.C. și au emis un ordin de protecție pe numele lui Andrei Mihai Bădici.

Ieșeanca li s-a plâns magistraților că individul o amenința aproape zilnic cu bătaia, iar, în ianuarie 2021, a fost bătută și violată de către acesta, rămânând și însărcinată, dar a făcut avort. „M-a amenințat inclusiv cu cuțitul la gât. Acesta este violent și cu copilul nostru (pârâtul este tatăl copilului meu)”, a povestit femeia în fața judecătorilor.

Ea a depus la instanță un stick USB conținând print-screen-uri cu conversațiile prin mesagerie dintre ei doi, dar și fișiere audio cu convorbirile purtate de ei, acestea (atât mesajele scrise, cât și discuțiile telefonice) conținând amenințări cu moartea și cu acte de agresiune extremă. La rândul lui, individul nu a depus întâmpinare și nu s-a prezentat în fața instanței.

 

Ieşeanca, ameninţată că va fi ucisă

 

Magistrații au constatat că ieșeanca și agresorul au avut o relație, din care a rezultat un copil, care, acum, are 3 ani și 8 luni. Cei doi sunt despărțiți, individul locuind în municipiul București. Scandalurile ar fi izbucnit deoarece individul este nemulțumit de modalitatea și frecvența contactării minorului (din cauza nepermisiunii acestui fapt de către femeie).

„În preajma Sărbătorilor de Iarnă 2020-2021, pârâtul a venit să-și viziteze copilul, locuind la imobilul reclamantei, fără acordul expres al acesteia, unde părțile au întreținut relații sexuale, contrar voinței reclamantei (potrivit propriilor susțineri), care a rămas însărcinată și a făcut întrerupere de sarcină.

Tot în acea perioadă, pârâtul a lovit-o pe reclamantă peste față și corp, provocându-i leziuni vizibile. Mai apoi, pârâtul i-a trimis reclamantei mesaje și a sunat-o la telefon, amenințând-o că va reveni la locuința acesteia, unde o va lovi sau o va omorî”, au constatat magistrații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.