Bodyguardul de la PMP trei salarii lunare de la stat. Viata grea in opozitie

2490

Tinerii pleaca din tara pentru ca nu pot obtine slube bune din cauza lacomiei politrucilor care nu se mai satura sa mulga din ce in ce mai mult banii statului. Toti sunt la fel, indiferent de partid. Chiar daca PMP ”latra” ca PSD isi multumeste cu slujbe si bani doar membrii de partid vom arata ca si ”oamenii lui Basescu” se comporta exact la fel, politica este doar pentru ciolanul lor. Astfel, astazi vorbim despre presedintele PMP Iasi, Alin Aivanoaei care de vreo doua saptamani si-a mai tras inca o slujba la stat pe langa celelalte doua pe care le-a ocupat pana acum si le ”exercita” in continuare. Astfel, cu sprijinul primarului Mihai Chirica, Aivanoaei a devenit si membru in Consiliul de Administratie al SC Servicii Publice SA, societate la care Consiliul Local este asociat unic si se ocupa de intretinerea spatiilor verzi si de administrarea cimitirelor. Astfel, Alin Aivanoae va incasa si de la aceasta societate de stat 1.400 lei pe luna, pensia unui muncitor care a lucrat o viata la Nicolina sau la CUG. „Nu ne-am ocupat noi de selectia membrilor din Consiliul de Administratie. Domnul Aivanoaie a fost selectat de aceasta firma, lucrurile s-au discutat la primarie”, a spus Laurentiu Ivan, directorul SC Servicii Publice SA.
Pentru ca spuneam ca detine trei slujbe la stat trebuie sa precizam ca de vreo doi ani Aivanoae este director adjunct la Termoservice SA, societatea de administrare a blocurilor al carei actionar unic este tot Consiliul Local. Aceasta este un fel de asociatie de proprietari mai mare, incaseaza banii de intretinere si de aceea nimeni nu a inteles pana acum care este utilitatea unui director adjunct, post creat special pentru Aivanoaei. De la aceasta societate Aivanoaei incaseaza lunar 5.041 lei. De asemenea, Aivanoaei este membru al Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica si consilier judetean. De la Consiliul Judetean, Aivanoaei incaseaza tot in jur de 1.400 lei pe luna.

Cica este in opozitie

Acest politruc sustine ca este membru si sef al PMP Iasi partid care chipurile si-ar face propria politica. Numai ca cele doua slujbe, cea de la Servicii Publice si cea de la Termoservice nu puteau si obtinute fara sprijinul primarului Chirica, despre care inca nu putem spune in ce partid se mai afla, ba il vedem la intalnirile Pro Romania, ba negociaza cu Gheorghe Flutur intararea in PNLl si candidatura la primarie, situatie care il infurie la culme pe Marius Bodea eternul pretedent al liberalilor pentru fotoliul de primar. In ceea ce-l priveste pe Aivanoae intr-o editie anterioare am aratat ca acesta a profitat din plin de-a lungul timpului de toate functiile publice pe care le-a avut. Astfel, in articolul „Politrucul rade tot. Firma lui Aivanoei, contracte cu toate institutiile pe care le conduce” publicat in data de 9 decembrie 2018, am aratat ca firma de paza Gip Est care a fost condusa de Aivanoaei a incheiat contracte cu institutiile din subordinea CJ pe cand acesta era vicepresedinte al institutiei iar acum are contracte cu Termoservice. Sa reamintim de asemenea ca Aivanoaei este condamnat printr-un acord de recunoastere intr-un dosar de coruptie fapt pe care l-am aratat in articolul „Reforma morala a PMP. Aivanoaei condamnat la DNA uns sef la organizatia Iasi„, publicat in data de 19 noiembrie 2018.
Aivanoaei nu a raspuns apelurilor telefonice ale jurnalistilor Dezvaluirea.ro si de aceea nu am putut obtine un punct de vedere de la acesta.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.