Femeile acuzate că aprovizionau Iaşul cu heroină, „executate” de judecători! Au primit împreună aproape două decenii de temniţă!

633

@ Femeile acuzate că aprovizionau Iaşul cu heroină au fost „executate” de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Niculina Pisică la peste 14 ani de temniţă @ În acelaşi dosar, Violeta Iancu a primit o pedeapsă de 5 ani de puşcărie

Femeile acuzate că aprovizionau Iaşul cu heroină au fost „executate” de judecători! Aşadar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o ieri pe Niculina Pisică la 14 ani si 4 luni de temniţă, pentru trafic de droguri de mare risc.

În acelaşi dosar, Violeta Iancu a primit o pedeapsă de 5 ani de puşcărie, pentru trafic de droguri de mare risc. „Instanţa va dispune confiscarea specială a cantitatilor de pulbere care conţine heroină”, au afirmat ieri judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Femeile acuzate că aprovizionau Iaşul cu heroină, „executate”

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul celor doua femei a inceput pe data de 10 august 2023. Procurorii DIICOT Iasi le-au trimis in judecata sub acuzatia amintita. Asta, dupa ce Niculina Pisică, zisă „Baba”, a fost retinuta si, mai apoi, arestata preventiv si la domiciliu de la finele lunii iulie 2017.

Cele două femei care ar fi aprovizionat piaţa ieşeană cu heroină au fost prinse de către poliţiştii Antidrog Iaşi. Femeile au fost depistate de către poliţişti la intrarea în Iaşi.

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

Cele două aveau domiciliul în Bucureşti, dar se deplasau periodic la Iaşi, unde aduceau cantităţi mici de heroină şi alimentau piaţa drogurilor, spun anchetatorii.

Procurorii DIICOT Iaşi au înregistrat dosarul penal pe numele celor două pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.

perchezitii DIICOT
perchezitii DIICOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.