Un primar din Iași a dispărut cu tot cu contabilă fără să achite salariile. S-a răzbunat că a pierdut alegerile

16307
Ciprian Grosu-primar Rediu
Ciprian Grosu-primar Rediu

@ Peste 50 de familii din comuna Rediu au de suferit în această perioadă deoarece primarul Ciprian Grosu a plecat în concediu fără să achite salariile

‘’După mine Potopul’’, celebra rostire istorică pare să se aplice în aceste zile la Rediu, unde un număr de 54 de familii au de suferit deoarece în casele lor există cel puțin un angajat al primăriei care nu și-a încasat salariu. Primarul Ciprian Grosu și contabila au plecat în concediu în același timp, la începutul săptămânii fără să achite salariile. Salariile trebuiau achitate pe data de 8 iulie. Primarul și contabila au motivat că au fost făcute niște erori pe statele de plată după care au plecat. Aparatul propriu al Primăriei Rediu are 31 de angajați dar pe statele de plată mai sunt și 23 de asistenți personali ai persoanelor cu handicap sau alte categorii care au nevoie de îngrijiri. ‘’Ni s-a spus că s-au făcut niște erori pe statele de plată și atât. Încă nu ne-am luat salariile. Eu cred că procedează așa de ciudă că a pierdut alegerile. Celor care au carduri li s-a spus că vor primi banii în cont dar acest lucru nu s-a întâmplat. A pierdut alegerile și nu-i mai pasă. Când a plecat în concediu a dat dispoziție să-i țin locul. L-am întrebat pe ce perioadă și mi-a spus că până la sfârșitul mandatului’’, a spus Ștefan Paraschiv, viceprimarul comunei Rediu.

Reamintim că în urma alegerilor din 9 iunie a.c pentru postul de primar al comunei a fost ales omul de afaceri Cristian Condrea. Acesta va depune însă jurământul a sfârșitul lui septembrie. Durata mandatelor a fost decalată din cauza pandemiei Covid.

Ultimul tun penal la Rediu. Primăria i-a făcut cadou primarului un teren de 360.000 euro

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.