Surpriză pentru avocata acuzată de tentativă de omor în trafic! Alexandra Cioată nu se aştepta la asta! (EXCLUSIV)

1860
Alexandra Cioata
Alexandra Cioata

@ Surpriză pentru avocata acuzată de tentativă de omor în trafic @ Alexandra Cioată nu se aştepta la acest lucru @ Ieri, magistratii din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justiei (ICCJ) au respins contestatia acesteia la arestare preventiva 

Surpriză pentru avocata acuzată de tentativă de omor în trafic! Alexandra Cioată nu se aştepta la acest lucru! Astfel, ieri, magistratii din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justiei (ICCJ) au respins contestatia acesteia la arestare preventiva.

„Instanta respinge, ca nefondată, contestatia formulată de inculpata Cioată Alexandra împotriva incheierii penale nr. 1/JDL din şedinţa de Cameră de Consiliu din data de 5 iunie 2024 pronuntată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Definitivă”, au afirmat ieri judecatorii din cadrul ICCJ.

Avocata, acuzată după un accident grav

Recent, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele Alexandrei Cioată, sub acuzaţiile de tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului. Avocata Alexandra Cioată a fost reţinută pentru 24 de ore în urma accidentului rutier care a avut loc acum câteva seri.

Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dus-o la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Amintim că, în seara zilei de 30 mai 2024, a avut loc un accident rutier în cadrul căruia o maşină ce ar fi fost condusă de avocată a dat peste un motociclist. În urma incidentului, anchetatorii au decis cercetarea femeii pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului.

Alexandra Cioată spera să scape de gratii

Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar, la scurt timp după accident, au identificat proprietara autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi în momentul producerii accidentului rutier, anchetatorii au concluzionat că maşina ar fi fost izbită cu intenţie în spatele motocicletei conduse de un bărbat.

În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital cu diverse leziuni. Bărbatul a spus că nu o cunoaşte pe avocată şi că nu ştie de ce aceasta ar fi intrat cu maşina în motocicletă. Anchetatorii nu exclud ca totul să fi avut loc în urma unor şicanări în trafic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.