A crezut că L-a prins pe Dumnezeu de-un picior când a ieşit din amanet! (EXCLUSIV)

509
limite-bani
limite-bani

@ Un ieşean a crezut că L-a prins pe Dumnezeu de-un picior când a ieşit dintr-o casă de amanet @ Anchetatorii au spus că individul s-a bucurat la o sumă de bani dată aiurea de casieriţă @ Totuşi, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au pus capăt acuzaţiei aduse de anchetatori lui Radu Laurenţiu Gălăţanu

Un ieşean a crezut că L-a prins pe Dumnezeu de-un picior când a ieşit dintr-o casă de amanet! Anchetatorii au spus că individul s-a bucurat la o sumă de bani dată aiurea de casieriţă. Totuşi, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au pus capăt acuzaţiei aduse de anchetatori lui Radu Laurenţiu Gălăţanu.

„Instanţa încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului cu privire la săvârsirea infracţiunii de însusirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, ca urmare a intervenirii prescriptiei răspunderii penale. Respinge ca neîntemeiată acţiunea exercitată de partea civilă”, au afirmat judecatorii.

 

Un ieşean a crezut că L-a prins pe Dumnezeu de-un picior!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Radu Laurenţiu Gălăţanu a început pe data de 25 martie 2022.

„Pe 23 octombrie 2019, la ora 15.00, inculpatul s-a prezentat la punctul de lucru al societății din municipiul Paşcani, prezentând un MoneyGram. Martora, angajată a societății, din eroare, i-a predat inculpatului suma de 1.000 de euro. Inculpatul a luat suma de bani și a plecat din punctul de lucru al societății. A doua zi, soția inculpatului i-a adus acestuia la cunoștință că, dintr-o eroare, i-a fost remisă suma de 1.000 d euro, nu cea de 1.000 de lei. Inculpatul nu a returnat suma de bani ajunsă din eroare la acesta în termen de 10 zile„, au spus oamenii legii.

 

Radu Laurenţiu Gălăţanu a recunoscut fapta

 

Prezent în faţa instanţei de judecată pe 14 noiembrie 2022, după aducerea la cunoştinţă a drepturilor şi obligaţiilor, Radu Laurenţiu Gălăţanu a fost de acord să dea declaraţie şi a recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe temeiul probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

Însă magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au conaiderat recent că răspunderea penală s-a prescris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.