Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor! Cele mai secrete fantezii, îndeplinite de aceste tinere! (EXCLUSIV)

8193
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor @ Cele mai secrete fantezii, îndeplinite de aceste tinere @ Totuşi, „afacerea” a fost distrusă de oamenii legii, care au intrat pe fir @ Acum, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea Adrianei Puiu la 11 ani şi 6 luni de temniţă, pentru trafic de persoane

Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor! Cele mai secrete fantezii au fost îndeplinite de aceste tinere! Totuşi, „afacerea” a fost distrusă de oamenii legii, care au intrat pe fir.

În urma anchetei, zilele trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea Adrianei Puiu la 11 ani şi 6 luni de temniţă, pentru trafic de persoane. „Instanţa confiscă de la inculpata Puiu Adriana suma de 522.500 de lire sterline. O obligă pe inculpata Puiu Adriana să îi plătească părţii civile suma de 10.000 de euro, reprezentând daune morale„, au spus magistraţii ieşeni.

 

Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Adrianei Puiu a început pe data de 23 iunie 2022. Conform anchetatorilor, în luna iulie 2014, Adriana Puiu a primit-o pe persoana vătămată în imobile închiriate, a transportat-o, a transferat-o și a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei în Marea Britanie, până în luna februarie 2016, luându-i, totodată, banii obținuți din această activitate (aproximativ 300.000 de lire sterline).

În octombrie 2015, inculpata a primit-o pe persoana vătămată în imobile închiriate, a transportat-o, a transferat-o și a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei în Marea Britanie, timp de circa 4 luni, luându-i, totodată, banii obținuți din această activitate (aproximativ 180.000 de lire sterline). În noiembrie 2015, aceasta a primit-o pe persoana vătămată în imobile închiriate, a transportat-o, a transferat-o și a exploatat-o, prin obligarea la practicarea prostituţiei, în Marea Britanie, până în aprilie 2016, luându-i, totodată, banii obținuți din această activitate (aproximativ 35.000 de lire sterline)„, au afirmat anchetatorii.

 

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

 

Oamenii legii au adăugat că, în ianuarie 2016, femeia a primit-o pe o altă victimă în imobile închiriate, a transportat-o, a transferat-o și a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei în Marea Britanie, până în luna august 2016, luându-i, totodată, banii obținuți din această activitate (aproximativ 180.000 de lire sterline).

„În perioada cuprinsă între toamna anului 2015 – sfârșitul lunii mai 2017, a înlesnit practicarea prostituției în Marea Britanie de către o martoră, prin aceea că, după ce victima a ajuns cu avionul în acea țară, a cazat-o în mai multe imobile închiriate, a instruit-o cu privire la activitatea pe care urma să o desfășoare și i-a creat anunțurile de atragere a clienților pe site-urile de profil, după care a determinat-o, prin constrângere, să continue practicarea prostituției impunându-i datorii fictive și obținând astfel foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta, în cuantum total de 350.000 de lire sterline”, au subliniat procurorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.