Conest Evolution creaza in cartierul Dacia o noua comunitate urbană

541
Conest Evolution
Conest Evolution

@ Peste 650 de apartamente au fost vândute până în prezent în complexele imobiliare  dezvoltate de grupul de firme Conest @ Noul proiect Conest Evolution creaza in cartierul Dacia o noua comunitate urbană prin transformarea unei vechi platforme indistriale @ Cei interesați de achizitionarea unui apartament pot  contacta la numerele de telefon 0799 408 799 (Anca), 0729 000 371 (Dana), 0799 802 970 (Ovidiu), 0728 228 128 (Alin)

Peste 650 de familii fericite. Adică, peste 650 de apartamente au fost vândute până în prezent de compania Conest in complexele imobiliare dezvoltate in municipiul Iasi, Grand Residence (situat în Tudor Vladimirescu, lângă Iulius Mall) și Conest Vision (Nicolina, Spitalul de Recuperare). Compania Conest menține standardele de calitate și se adaptează noilor tendințe in noul proiect Conest Evolution din cartierul Dacia. Proiectul rezidențial Conest Evolution își propune să creze o comunitate urbană nouă și modernă prin transformarea unui fost amplasament industrial abandonat din zona Dacia. Acest model de regenerare urbană este cel mai potrivit pentru a oferi soluţii la criza de spaţii de locuit în zona urbană, deoarece beneficiază de o poziționare ideală și de acces la infrastructura de transport în comun și cea rutieră. Proiectul prevede investiții ce vor duce la reducerea costurilor de întrețienere a unui imobil, confort termic pe timpul verii și un aspect urbanistic plăcut al întregii zone, prin amenajarea spaţiilor verzi, a locurilor de parcare, a căilor de acces către imobil. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern și vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă. În contextul pieței rezidențiale actuale nevoile oamenilor se schimbă, accentul punându-se pe nevoie de proximitate și confort. Astfel de acțiuni de regenerare urbană conduc la creșterea calității vieții.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon 0799 408 799 (Anca), 0729 000 371 (Dana), 0799 802 970 (Ovidiu), 0728 228 128 (Alin).

www.conestevolution.ro

Confortul înseamnă siguranță

 

Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă urbană, în apropiere de centrul orașului, beneficiind de un acces rapid prin Păcurari – Șos. Moara de Foc și Canta sau Bd. Alexandru cel Bun. Confortul este asigurat prin folosirea unor materiale de calitate care dau si siguranta unei constructii bine făcute şi garanţia unui antreprenor cu experienţă. Compus din 3 imobile distincte și un regim de inaltime P+7E, CONEST EVOLUTION îndeplinește în principal nevoia de siguranță. Ca și soluție tehnică s-a optat pe fundații continue din beton armat. Mulțumim celor peste 650 de familii care au ales ansamblurile rezidențiale Conest Grand Residence (situat în Tudor Vladimirescu, lângă Iulius Mall) și Conest Vision (Nicolina, Spitalul de Recuperare). Încrederea acordată ne onorează, iar succesul ne determină să continuăm. Te invităm să faci parte din noul proiect Conest Evolution. Menținem standardele de calitate și ne adaptăm noilor tendințe. Tu decizi dacă vrei un interior clasic sau modern. Noi te așteptăm să îți prezentăm cum poate arăta apartamentul pe care ți-l dorești. Conest EVOLUTION este situat în Dacia și cuprinde în total 319 apartamente (1, 2 sau 3 camere) și 353 locuri de parcare supraterane, totul fiind gândit în jurul ideii de confort și siguranță.

 Antreprenor general CONEST – Cu o tradiție ȋncepută în 1963, compania CONEST S.A. din Iași este una dintre cele mai importante companii de construcții din România.

Timp de peste 59 de ani, compania CONEST S.A. și-a canalizat toate resursele către atingerea performanței ȋn execuția lucrărilor de construcții, instalații, restaurare monumente istorice, edilitare (apă – canal – epurare), infrastructuri rutiere (drumuri, străzi municipale, poduri), atât pe plan local, național, cât și internațional (Iraq, Republica Moldova, Ucraina, etc). Ȋn egală măsură, a reușit să asigure clienților și partenerilor, un nivel ȋnalt de siguranță și confort ȋn utilizarea serviciilor furnizate.

Compania are două divizii de executie (Divizia Constructii și Instalații și Divizia Infrastructuri Rutiere), un Sistem de Management Integrat (calitate, sănătate, mediu) certificat în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 şi SR OHSAS 18001:2008, suplimentar având certificat un Sistem de Management al Securităţii Informaţiei conform SR ISO/CEI 27001, un Sistem de Management al Energiei SR EN 16001 și Standardul American SA 8000 de responsabilitate socială.O echipă puternică de specialiști în construcții, cu o logistică modernă, care își propune ca in cadrul fiecărui proiect să creeze idei distincte și inovative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.