Exploziv! Profesor din Iaşi, prins băut la volan! Uite ce alcoolemie avea! (EXCLUSIV)

5077
Politia Rutiera
Politia Rutiera

@ Exploziv: un profesor din judeţul Iaşi a fost prins băut la volan de către poliţişti @ Oamenii legii au rămas surprinşi când au văzut ce alcoolemie avea @ Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi şi-au dat OK-ul pentru începerea dosarului penal în ceea ce îl priveşte pe Mircea Adrian Ţuţuianu

Exploziv! Un profesor din judeţul Iaşi a fost prins băut la volan de către poliţişti. Oamenii legii au rămas surprinşi când au văzut ce alcoolemie avea. Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi şi-au dat OK-ul pentru începerea dosarului penal în ceea ce îl priveşte pe Mircea Adrian Ţuţuianu.

„Instanţa constată competenţa instanţei şi legalitatea sesizării instanţei în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală privindu-l pe inculpatul Mircea Adrian Ţuţuianu, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Dispune începerea judecăţii cauzei”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Exploziv: profesor din Iaşi, prins băut la volan!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a profesorului de Educaţie fizică şi Sport, pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. „Pe 21 mai 2022, la ora 23:45, inculpatul a condus autoturismul marca Toyota Rav4 pe Drumul Judeţean 249A în timp ce avea o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, proba I – ora recoltării 00:13 – alcoolemie 1,91 grame la mie, proba II – ora recoltării 1:13 – alcoolemie 1,71 grame la mie, conform buletinului de analiză toxicologică emis pe data de 23 mai 2022 de IML Iaşi”, au subliniat anchetatorii ieşeni.

Profesorul Mircea Adrian Ţuţuianu, acuzat că a şofat băut

 

Totul ar fi ieşit la iveală după ce profesorul ieşean Mircea Adrian Ţuţuianu ar fi fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie. Oamenii legii au constatat că acesta mirosea a alcool, motiv pentru care l-au testat pe cadrul didactic. Mai apoi, acesta a fost dus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.