Procurorul Emilian Eva a început să muncească în folosul comunități. Vezi ce l-au pus să facă

1662
Emilian Eva
Emilian Eva

@ Condamnat la închisoare cu suspendare pentru corupție fostul procuror DNA, Emilian Eva trebuie să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunității

Începând de ieri, procurorul ieșean Emilian Eva a început să muncească în folosul comunității la Direcția de Exploatare a Patrimoniului din cadrul municipalității ieșene. ‘’A fost repartizat la serviciul de avize mici întreprinzători unde se ocupă de arhivarea dosarelor’’, a spus Radu Grigoraș, directorul Direcției de Exploatare Patrimoniu.

Pe data de 31 mai a.c Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe fostul procuror DNA, Emilian Eva la o pedeapsă de 2 ani și 11 luni de închisoare, cu suspendare. Emilian Eva este cel care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu dar la rândul său a fost inculpat și condamnat pentru că ar fi primit mită de la medicul Dan Tesloianu care l-a denunțat pe fostul magistrat. În prezent, Dan Tesloianu are probleme penale grave deoarece a fost arestat pentru că lua de la morți stenturi pe care le monta bolnavilor de inimă aflați în viață.

Bombă! Procurorul DNA Emilian Eva, condamnat definitiv pentru corupţie!

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.