Fratele sefului de la Sectia 2 Politie si el sef la banca condamnat la inchisoare

4594
Sectia 2 Politie
Sectia 2 Politie

@ Ionut Cristian Barbosanu fratele lui Marius Ciprian Barbosanu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi la data  de 6 decembrie 2017 @ Ionut Cristian Barbosanu, in varsta de 38 de ani, sef la CEC Bank a fost prins conducand baut la volan si a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Iasi

 

”Captura VIP” a politistilor de la Rutiera care l-au prins conducand baut la volan chiar pe fratele unuia dintre sefi. Este vorba despre Ionut Cristian Barbosanu fratele lui Marius Ciprian Barbosanu seful Sectiei 2 Politie din municipiul Iasi, adica sectia de Politie care are competente din zona Pacurari pana in Copou. Am spus ”captura VIP” deoarece Ionut Barbosanu este si sef la CEC Bank, la o sucursala din municipiul Iasi. Ionut Cristian Barbosanu a fost prins baut la volan in localitatea Podu Iloaie in data de 17.04.2017 la ora 00:04. Barbosanu a fost oprit in zona brutariei Prodalex. Pentru ca avea halena alcoolica, politistii l-au intrebat daca a consumat bauturi alcoolice iar Barbosanu a negat. In aceste conditii politistii l-au pus sa sufle in sufle in etilotest dar acesta nu sufla corect. ”Deoarece inculpatul prezenta halena alcoolica s-a incercat de mai multe ori testarea cu aparatul etilotest din cauza faptuluii ca acesta nu sufla corect. La ora 00:20 s-a reusit testarea rezultand ca inculpatul avea o concentratie alcoolica de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Inculpatul a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Spiridon unde i s-a solicitat sa se supuna recoltarii de  probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cu toate ca i s-a adus la cunostinta de faptul ca refuzul de a se supune prelevarii de mostre biologice reprezinta infractiune inculpatul Barbosanu Ionut Cristian a refuzat acest lucru”, se arata in sentinta redactata recent de magistratii Curtii de Apel Iasi care au pronuntat decizia definitiva dosarul lui Barbosanu.

Ionut Cristian Barbosanu a fost condamnat la o pedeapsa de 8 luni de inchisoare cu suspendare si i s-a interzis dreptul de a conduce autovehicule timp de un an. De asemenea acesta a fost obligat sa presteze munca in folosul comunitatii la Primaria Miroslava timp de 60 de zile.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.