Gata! Avocata Porosnicu are trei luni de interdictie la Mercedes

3011

Avocata Gianina Porosnicu a pierdut procesul prin care a incercat sa-si recupereze permisul de conducere (vezi aici). Aceasta s-a judecat cu Inspectoratul de Politie al judetului Vaslui deoarece agentii de politie angajati la aceasta unitate a MAI a lasat-o fara permis dupa ce au prins-o circuland cu un autoturism marca Mercedes Benz cu 117km/ora prin localitatea Satu nou din comuna Muntenii de Sud judetul Vaslui. Aceasta a fost sanctionata contraventional cu amenda in cuantum de 1.305 lei (9 puncte amendă) și implicit suspendarea exercitării dreptului de circulație pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile. Asta in conditiile in care Porosnicu sustine ca este avocata victimelor accidentelor rutiere si pledeaza pentru o conduită corecta la volan. Recent Dezvaluirea.ro a aratat (vezi aici) ca, desi prietenul sau primarul Mihai Chirica i-a dat 4 locuri de parcare din domeniul public, in fata casei sale, Porosnicu isi parcheaza Mercedesul cu numarul de inmatriculare IS 74 PGV, pe trotuar fara sa fie deranjata de nimeni.

3 COMENTARII

  1. Faceti un articol cu golanii astia de la Parcari (unde seful lor Grigoras, e jucat pe degete de subalterni, nu are nici o autoritate), despre locurile de parcare pe pers juridica. Pe langa faptul ca s-a facut tariful de 250 ron/luna, fara a tine cont ca este f. mult pt o intreprindere individuala (II) sau PFA (ca tot pers juridica se considera), se baga la aceeasi licitatie cu persoanele fizice.
    Cum sa concureze o persoana fizica (unde tariful de incepere e mai mic) cu o firma care isi permite sa urce pretul lunar peste cei 250 ron. De ce nu se elibereaza avize societatilor separat de licitatiile cu pers fizice, mai ales ca este asa un tarif lunar? Nu se vrea a se atrage bani la bugetul Primariei sau sunt alte interese legate de buzunarul functionarilor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.