Avocata ‘’victimelor accidentelor rutiere’’ a ramas fara permis: 117 km/ora in localitate

3606
Avocata Porosnicu Gianina
Avocata Porosnicu Gianina

@ Gianina Porosnicu se da mare aparatoare a victimelor soferilor care incalca regulile de circulatie si produc accidente dar incalca Codul Rutier intr-un mod grav @ Porosnicu a fost prinsa circuland prin localitatea Satu Nou din comuna Muntenii de Sus cu o viteza de 117km/ora si a ramas fara permis pentru o perioada de 90 de zile @ Multi simpli romani care au apelat la serviciile acestei avocate au ajuns in situatia de a fi dati in judecata sau executati silit de Gianina Porosnicu

Gianina Porosnicu pretinde ca este o aparatoare a victimelor accidentelor rutiere, conduce o asociatie neguvernamentala care ii apara chipurile pe cei care au suferit de pe urma unor evenimente rutiere tragice si dupa aceea este prinsa incalcand in mod grav Codul Rutier.  Gianina Poronsnicu a fost prinsa circuland cu un autoturism marca Mercedes Benz cu 117km/ora prin localitatea Satu nou din comuna Muntenii de Sud judetul Vaslui. Aceasta a fost sanctionata contraventional cu amenda in cuantum de 1.305 lei (9 puncte amendă) și implicit suspendarea exercitării dreptului de circulație pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile. Cu alte cuvinte marea ‘’avocata a victimelor accidentelor rutiere’’ circula exact cu viteza la care oamenii mor sigur in caz de se produce un accident. Gianina Poroniscu a contestat procesul verbal intocmit la data 8.12.2018 de Politia Rutiera dar a pierdut la Judecatorie (vezi aici). In sentinta se arata doar ca Porosnicu a sustinut ca nu este vinovata dar nu a putut sa conteste probele Radar. In prezent se judeca cu Politia la Tribunalul Vaslui deoarece a facut recurs.

De fapt o doare-n cot de victime

Se dovedeste inca o data ca Gianina Porosnicu pozeaza in mare aparatoare a victimelor accidentelor si chipurile in mare promotor al conduitei corecte la volan numai pentru a castiga foarte multi bani. De fapt pe Porosnicu nu o intereseaza decat banii pe care victimele accidentelor sau rudele persoanelor decedate le primesc de la firmele de asigurari in baza sentintelor pronuntate in dosarele penale in care soferii vinovati sunt condamnati. Porosnicu vrea sa primeasca 30 la suta din valoarea totala a despagubilor din fiecare astfel de proces. In acest sens, Porosnicu incheie cu clientii sai un contract standard in care isi trece impotriva prevederilor legale ‘’30 la suta onorariu de succes’’. Numai ca o buna parte dintre clientii lui Porosnicu s-au trezit deja si refuza sa se mai lase pacaliti, refuzand astfel sa-I dea o treime din bani. Asta deoarece foarte multi constata ca Poroniscu nici macar nu se mai prezinte la procese si uneori cand vine se da cu partea adversa (vezi aici). Portalul instantelor de judecata din Romania este plin de procese deschise de Porosnicu impotriva clientilor sai deoarece acestia au refuzat sa-i achite ‘’onorariul de succes de 30 la suta’’. Din fericire insa din ce in ce mai multi au inceput sa castige procese impotriva lui Porosnicu. Vom reveni.

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.