Gaura de 10 milioane euro in magazinele „La Doi Pasi”. Patronul a disparut

3239
Daniel Constantin Ionita
Daniel Constantin Ionita

@ Datoriile cele mai mari se inregistreaza catre furnizorii de marfa iar firma se indreapta cu pasi repezi catre faliment @ L& D Marketing, firma in cauza care preluase franciza La Doi Pasi de la Metro este patronata de Daniel Constantin Ionita

Dezastru total la firma care a administrat o  buna parte din magazinele aflate sub franciza La Doi Pasi (Proprietatea Metro Cash& Carry). Astfel, firma despre care este vorba L&D Marketing patronata de Daniel Constantin Ionita si-a cerut insolventa in luna martie iar zilele trecute a si fost publicat un  prim tabel al creantelor, document care arata ca pana acum aceasta firma a acumulat datorii in valoare de 48.327.994,91 lei (10 milioane euro). Acelasi document mai arata ca in acest fel au luat teapa furnizorii de marfa din magazine dar si bancile comerciale precum OTP Bank care revendica 18 milioane lei. Printre furnizorii care au de recuperat bani se numara cei care distribuie produse din carne, apa imbuteliata, sucuri etc. In total 57 de firme au de recuperat bani de la L& Marketing. De asemenea un numar insemnat de salariati nu  si-au primit banii.

Datorii catre familia Stanescu

In editiile anterioare am aratat ca Daniel Constantin Ionita s-a imprietenit cu familia Stanescu din Zanea, a cununtat si a botezat o buna parte din membrii familiei pentru a le intra sub piele pentru a profita de ei. Am aratat ca familia Stanescu si-a amanetat tot aurul pentru a-i imprumuta bani lui Ionita. Familia Stanescu nu si-a recuperat banii si s-a inscris in tabelul creditorilor. Astfel, Colea Stanescu are de recuperat 1.300.000 lei iar Dragos Colea Stanescu 1.350.000 lei.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.