Grupare infracţională, destructurată la Iaşi! Afacerist local, trimis în judecată de anchetatori! (EXCLUSIV)

2195
perchezitii DIICOT
perchezitii DIICOT

@ O grupare infracţională a fost destructurată la Iaşi de către procurori @ Astfel, recent, un afacerist local a fost trimis în judecată @ Alături de acesta, în faţa instanţei au mai ajuns 9 indivizi şi o societate comercială @ Principalele acuzaţii aduse de anchetatorii ieşeni sunt cele de constituire a unui grup infracţional organizat, aderare la un grup infracţional organizat şi sprijinire a unui grup infracţional organizat

O grupare infracţională a fost destructurată la Iaşi de către procurori! Aşadar, un afacerist local a fost trimis recent în judecată. Oamenii legii i-au trimis în faţa instanţei pe Ionuţ Sergiu Casapu, Ruslan Htema, Gabriel Apetrei, Constantin Chiriac, Lucian Sorin Şandru, Iulian Solonari, Mihail Gorea, Ivan Pavel, Radu Ionică Lascu, Gheorghe Plătiţă, dar şi societatea comercială Hepta International Spedition.

Principalele acuzaţii aduse de anchetatorii ieşeni sunt cele de constituire a unui grup infracţional organizat, aderare la un grup infracţional organizat şi sprijinire a unui grup infracţional organizat.

limite-bani
limite-bani

Frână pusă de anchetatorii ieşeni unei reţele de contrabandă

 

În cadrul dosarului penal, Autoritatea Vamală Română – Direcţia Vamală Iaşi s-a constituit parte civilă. De asemenea, compania Philip Moris Brands SARL este tot parte civilă.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Ce au mai spus oamenii legii

 

Procurorii ieşeni au afirmat că cei 10 indivizi şi firma amintită au intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de un an. În urma unor acţiuni şi a unor percheziţii, oamenii legii au constatat că suspecţii ar fi încălcat legea.

Cei 10 au fost chemaţi la audieri, iar, acum, aceştia au fost trimişi în judecată de către anchetatori. Acum, compania Philip Moris Brands SARL, dar şi Autoritatea Vamală Română – Direcţia Vamală Iaşi solicită şi aşteaptă să primească despăgubiri de la suspecţi.

Din păcate, în ultimii ani, pe raza judeţului Iaşi au fost descoperite tot mai multe reţele de contrabandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.