Crimă-şoc, la Iaşi! Un poliţist, acuzat că şi-a măcelărit nevasta! Uite ce pedeapsă a primit! (EXCLUSIV)

6222
Fostul politist de frontiera Iorgu Acsinte
Fostul politist de frontiera Iorgu Acsinte

@ Un fost poliţist de frontieră ieşean a fost pedepsit de către magistraţi, după ce a fost acuzat că şi-a ucis nevasta @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Iorgu Acsinte la 15 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie @ Rudele victimei nu au cerut despăgubiri de la fostul om al legii

Crimă-şoc, la Iaşi! Un fost poliţist de frontieră şi-a măcelărit nevasta! După aceasta, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Iorgu Acsinte la 15 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie.

Rudele victimei nu au cerut despăgubiri de la fostul om al legii. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Crimă-şoc, la Iaşi: 15 ani de temniţă pentru fostul poliţist Iorgu Acsinte

Aşadar, fostul poliţist de frontieră Iorgu Acsinte, din localitatea Prisăcani, a fost condamnat la 15 ani de puşcărie. Procesul ieşeanului a început pe data de 7 octombrie 2021. Procurorii l-au acuzat de omor asupra unui membru de familie. Asta, după ce individul fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv.

Oamenii legii spun că individul a intrat în atenţia lor în urmă cu mai bine de un an, după ce s-a descoperit decesul soţiei acestuia. Chemate la faţa locului, autorităţile au constatat că femeia avea semne de moarte biologică instalată de câteva ore, nefiind indicație de resuscitare.

Ordin de protecţie, cerut împotriva nevestei

În cursul anului 2020, Iorgu Acsinte a cerut un ordin de restricţie împotriva soţiei sale. Bărbatul a precizat la acea dată faptul că ordinul era menit să îl protejeze de presupusele agresiuni ale soţiei. Cei doi s-au despărţit în urmă cu aproximativ 3 ani. De altfel, surse din anchetă au precizat faptul în familia cu pricina au mai avut loc episoade de violență.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. De remarcat este faptul că cei doi soți au adus pe lume doi băieți, care acum sunt, la rândul lor, oameni ai legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.