Heylux te ajută să faci facultatea în Iași: îți dăm un job bun și cazare gratuită!

223
Heylux videochat Iasi
Heylux videochat Iasi

Ce-ar fi să faci și tu facultate în Iași? E cel mai bun mod să investești în viitorul tău. Înveți lucruri utile, cunoști o mulțime de oameni interesanți, primești o diplomă. Și apoi ai o mulțime de oportunități în fața ta. Cum, încă eziți pentru că n-ai bani de studii? Ne ocupăm noi de tot! Eu sunt Claudia și mă ocup de angajări la Heylux, cel mai mare de videochat în Iași. Știu exact ce avem de făcut ca să-ți împlinești visul. Mai întâi te învățăm cu să faci bani ca model aici, la studio. Și îți asigurăm și cazare gratuită în Iași. Cu alte cuvinte, primești și bani, și un loc unde să stai. Plus un program de lucru adaptat la nevoile tale. Ca să ajungi și la job și la facultate. Vezi ce simplu e? Hai să-ți explic pas cu pas cum o să facem!

  1. Mai întâi de cunoaștem la Heylux

Primul lucru pe care îl avem de făcut este să ne faci o vizită. Da, chiar aici, la sediul Heylux. Fără nicio obligație din partea ta. Doar îmi dai un telefon și vii să ne cunoaștem reciproc. Tu ai șansa să vezi cum e la noi, dacă îți place atmosfera. Iar noi avem ocazia să ne asigurăm de seriozitatea sa. Țin să precizez că noi îți plătim taxiul până la studio.

 Îți prezentăm oportunitățile financiare ca model

Dacă simțim că avem un vibe bun, mergem mai departe. Adică discutăm despre oferta noastră financiară. Din start îți putem spune că e cea mai avantajoasă din videochat în Iași. De asta te poți convinge chiar tu, comparând-o cu alte oferte de pe piață. Deci sunt sigură că vei fi foarte mulțumită de tot ce ține de bani. Mai ales că ai șansa să câștigi câteva mii de euro pe lună, în fiecare lună!  

  1. Îți prezint pachetul de servicii gratuite

Lucrurile bune continuă cu serviciile gratuite pe care ți le oferim la Heylux. Îți explic clar cum îți dăm machiaj zilnic gratuit. Adică modul în care organizăm programarea ta la machiaj. Tot așa, îți arătăm cum e cu lecțiile gratuite de engleză. Sau cum împrumuturile pentru operații estetice cu dobândă zero. Asta, doar dacă te interesează, desigur. La noi poți să faci videochat și așa, naturală, cum ești acum.

  1. Îți fac cunoștință cu colegele de la training

Dacă tot ești la studio, îți prezint colegele trainere, care sunt atunci în tură. Schimbi câteva vorbe cu ele, să vezi cât de amabile sunt. Ele îți explică în mare cum veți lucra împreună, ce vor face ele pentru tine. Echipa e 100% feminină, deci o să te simți în largul tău.

  1. Îți alegi o cameră de lucru

Pe lângă bani și beneficii gratuite, tot cu ocazia asta te invit să-ți alegi o cameră de lucru. Avem 40 de camere, amenajate cu bun gust, în stiluri diferite. Deci sigur îți vei găsi ceva pe placul tău. Ne spui care ți se pare mai frumoasă și o reținem pentru tine.

  1. Te invităm la cazare, cu tot cu bagaje

Dacă ești hotărâtă să devii model și totul e stabilit pentru un start reușit, mergem la cazare. Îți dăm posibilitatea să stai 2 luni gratuit în unul dintre apartamentele noastre. Poți sta și în continuare, cu o chirie modestă. La cazare îți cerem doar să păstrezi liniștea și curățenia. Așa poți să te odihnești și să înveți în liniște pentru facultate. În plus, îți dăm până la 500 lei pe lună ca să ajungi de studio la cazare și apoi la facultate. În felul ăsta, faci o mulțime de bani, ai unde să stai, și îți faci un viitor frumos la facultate.

  1. Alegem împreună un program avantajos pentru tine

Tot ca să-ți fie mai ușor la facultate, îți garantăm un program flexibil. La Heylux alegi zilele în care vrei să lucrezi și cele în care ai nevoie să fii la facultate. La fel, ai șansa să-ți alegi tura pe care vei lucra: dimineața, după-amiaza sau noaptea. Găsim soluții pentru orice interval orar te avantajează, deci stai liniștită din punctul ăsta de vedere. Lucrul ăsta este valabil mai ales în perioada sesiunilor, când ai mai multă nevoie de timp pentru examene. Atunci poți chiar să suspenzi activitatea de model și să revii după încheierea sesiunii. Cred că acum e mult mai clar că poți să îți finanțezi studiile prin videochat în Iași. La ce bun să mai aștepți bani de la părinți sau rude? Vino în Iași și alege-ți facultatea la care vrei să înveți. Apoi vino la Heylux, să stăm de vorbă și să facem planuri de viitor. Firește, o să fie nevoie de un efort din partea ta. O să ai timp mai puțin pentru distracții, dar facem loc și pentru asta, dacă organizăm bine programul. Dacă ești ambițioasă, totul e posibil! Locuiești confortabil, fără să te chinuiești în căminele studențești. Faci bani cu care să-ți achiți orice factură, să-ți permiți taxe universitare și cărți. Ce mai rămâne de făcut? Sun-mă chiar acum, dacă ai nevoie de îndrumări. Sunt mai mult decât bucuroasă să-ți fiu de folos! O zi minunată ca tine îți doresc!

Contact Heylux

Telefonul Claudia, Heylux: 0744.33.77.11

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.