Ieşean executat în plină stradă! Mihai, împuşcat în stil mafiot de necunoscuţi!

2184
Mihai Stefan Roman
Mihai Stefan Roman

@ Un ieşean, Mihai Ştefan Roman, a fost executat pe stradă, la Roma, în urmă cu câteva zile @ Bărbatul a fost împuşcat în cap de un individ care se afla pe o motocicletă, alături de un altul @ Deocamdată, cei doi suspecţi nu au fost identificaţi de carabinieri @ Din câte se pare, motivul atacului în stil mafiot este unul extrem de banal

Un ieşean, Mihai Ştefan Roman, a fost executat pe stradă, la Roma, în urmă cu câteva zile. Bărbatul a fost împuşcat în cap de un individ care se afla pe o motocicletă, alături de un altul, pe o stradă din Italia.

Deocamdată, cei doi suspecţi nu au fost identificaţi de carabinieri. Din câte se pare, motivul atacului în stil mafiot este unul extrem de banal.

 

Ieşean executat în plină stradă la Roma!

 

Mihai Ștefan Roman (33 de ani) era căsătorit și era tatăl a doi copii gemeni în vârstă de 9 ani, fiind originar din județul Iași. Michele, așa cum îi spuneau prietenii și colegii, a fost împușcat mortal în timp ce mergea pe via Francesco Selmi, în zona Casal de’ Pazzi, chiar în fața unui magazin cu produse alimentare românești. Era în drum spre casă și în mână avea un pachet cu prăjituri pentru soția sa, cu ocazia Zilei Femeii.

Rudele și prietenii bărbatului român, care se afla în Italia de 15 ani și lucra ca zidar, au fost audiați de carabinieri în ultimele ore. Lenuța Roman, mama sa, le-ar fi spus militarilor italieni: „L-au ucis. A fost o crimă organizată!” Familia arată cu degetul către un grup de albanezi, relatează Il Messaggero.

 

Reglare de conturi în stil mafiot

 

Conform celor relatate de presa italiană, Mihai Roman trăia de câteva săptămâni cu frică, după ce a primit o serie de amenințări. Se pare că soția lui a aflat de abuzurile și violențele la care un infractor albanez își supunea partenera și ar fi ajutat-o să scape de sub teroarea bărbatului. Acesta a fost considerat un afront pentru albanez, mai ales după ce a fost denunțat și a primit ordin de a nu se mai apropia de partenera lui.

Mihai și soția sa o ajutaseră pe partenera albanezului să se elibereze de coșmar și bătăi, să găsească curajul să se răzvrătească împotriva agresorului care îi permitea să iasă din casă doar pentru a-și lua fiul de la școală, care o înregistra când el nu era acasă și care i-a distrus telefonul mobil de îndată ce aflase că îi povestise prietenei ei românce viața grea pe care o ducea alături de el. „Dacă nevastă-ta nu-și ține gura, vă aranjez eu!”, i-ar fi spus albanezul lui Mihai la telefon, dar și în persoană. Mihai i-ar fi spus la rândul lui soției sale: „Mă faci să mă omoare ăsta!”

 

Mihai Roman, împuşcat în cap

 

Mihai Roman era un om liniștit, de familie, care știa doar de muncă. Când a fost ucis, nu departe de casă, avea niște produse de patiserie în mână, cumpărate pentru Ziua Femeii. Cu siguranță că moartea românului a fost o execuție, cel mai probabil efectuată de doi criminali angajați. Cine a tras l-a strigat pe Mihai pe nume, el s-a întors și, atunci, a fost deschis focul asupra sa. Două gloanțe i-au pus capăt vieții.

Un al treilea glonț ar fi rănit un alt român, care era împreună cu Mihai. Cercetările continuă. Carabinierii, care au ascultat-o ​​și pe soția românului, nu exclud nicio ipoteză. Ea a plâns disperată și a spus că în inima ei are un presentiment: că execuția soțului ei, care a avut loc pe 8 Martie, poate să fi fost „darul cel mai atroce pentru mine de Ziua Femeii”.

 

Sunt căutaţi suspecţii

 

Autoritățile au luat imaginile de la camerele de supraveghere din zonă. Mama, sora, soția și soacra bărbatului român au plâns în fața lumânărilor aprinse, la fel ca și alți cunoscuți, străini și italieni.

Familia cere acum adevărul despre cele petrecute și dreptate: „Gemenii au aflat de moartea tatălui lor de pe Internet! Vrem să știm cine l-a ucis!”, spun rudele ieşeanului. Anchetatorii iau în calcul și ipoteza că ieşeanul ar fi fost ucis pentru o datorie care ar putea avea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.