Trupul vecinei l-a făcut să-şi piardă minţile! Nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut fanteziile cu ea! (EXCLUSIV)

1598
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Trupul vecinei l-a făcut să-şi piardă minţile: nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut fanteziile cu ea @ În urma incidentului extrem de grav, judecătorii ieşeni l-au condamnat ieri definitiv pe Mihai Samir Moişanu la 7 ani, 6 luni şi 401 zile de puşcărie @ Pedeapsa a venit ca urmare a acuzaţiei de viol adusă de victimă

Trupul vecinei l-a făcut să-şi piardă minţile: nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut fanteziile cu ea! În urma incidentului extrem de grav, judecătorii ieşeni l-au condamnat ieri definitiv pe Mihai Samir Moişanu la 7 ani, 6 luni şi 401 zile de puşcărie.

„Instanţa respinge, ca nefondat, apelul declarat de către inculpatul Mihai Samir Moişanu, sentinţă penală pe care o menţine. Definitivă”, au afirmat ieri magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

 

Trupul vecinei l-a făcut să-şi piardă minţile pe Mihai Samir Moişanu

 

Procesul lui Mihai Samir Moişanu (31 de ani) a început în 2022. Acesta a fost condamnat iniţial de Judecătoria Iaşi, după care a contestat sentinţa. El fusese trimis în judecată de către anchetatori pentru viol. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv.

Chiar în noaptea de Înviere de anul trecut, o femeie s-a trezit cu un individ necunoscut în casă. Fără să stea prea mult pe gânduri, individul a început să tragă de ea, iar, într-un final, a batjocorit-o. După ce și-a satisfăcut poftele, bărbatul s-a făcut nevăzut. Bătrâna a așteptat să fie vizitată de fiica ei pentru a-i povesti totul. În cele din urmă a aflat și Poliția de ceea ce a pățit biata femeie. Deși aveau foarte puține informații, oamenii legii au reușit să ajungă la violator în scurt timp.

„Pe 23 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost violată de un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat bănuitul comiterii faptei. El a fost reținut pentru 24 de ore și dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanţii Poliției ieşene. Individul, pe nume Mihai Samir Moișanu, este de loc din comuna Popricani și, cel mai probabil, știa că bătrâna locuiește singură.

 

Ieșeanul Mihai Samir Moișanu, arestat preventiv pentru viol

 

În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Samir Moișanu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privindu-l pe inculpatul Mihai Samir Moişanu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au afirmat atunci judecătorii ieșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.