Ieşeancă, lăsată să plece acasă după ce era să-şi linşeze iubitul! A încălcat şi ordinul de protecţie (EXCLUSIV)

2059
Loredana Dulhaniuc
Loredana Dulhaniuc

@ O ieşeancă a fost lăsată să plece acasă, după ce a fost pedepsită la prima instanţă pe motiv că ar fi încercat să-i ia viaţa iubitului @ De asemenea, Loredana Dulhaniuc ar fi încălcat un ordin de protecţie emis pe numele ei @ Amintim că judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o recent pe Loredana Dulhaniuc la 5 ani şi 10 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie

O ieşeancă a fost lăsată să plece acasă, după ce a fost pedepsită la prima instanţă pe motiv că ar fi încercat să-i ia viaţa iubitului! Totodată, Loredana Dulhaniuc ar fi încălcat un ordin de protecţie emis pe numele ei. Amintim că judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o recent pe Loredana Dulhaniuc la 5 ani şi 10 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.

„Instanţa înlocuieşte măsura preventivă a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, pe o durată de 30 de zile”, au afirmat magistraţii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Pedepsită după ce a încercat să-i ia viaţa iubitului

 

Amintim că procesul Loredanei Dulhaniuc referitor la tentativă de omor a început pe 3 februarie 2022. Oamenii legii au afirmat că ieșeanca a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după un incident grav. Potrivit anchetatorilor, cei doi concubini din satul Borșa, comuna Vlădeni, județul Iași, au băut împreună de sărbători, iar, mai apoi, au început să se certe.

Conflictul a degenerat, iar Marius M., ieșeanul în vârstă de 38 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce concubina acestuia, Loredana Dulhaniuc, l-a atacat. Acesta a fost bătut și înjunghiat în zona gâtului cu un ciob de pahar.

„Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din localitatea Borșa, a fost adus de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la domiciliu, cu plagă tăiată laterocervical drept cu șoc hemoragic. Plaga tăiată a rezultat în urma unui conflict casnic, pe fondul consumului de alcool. Concubina l-a tăiat cu un pahar spart”, au spus atunci reprezentanții UPU-SMURD Iași.

 

Ordin de protecție emis pe numele ieșencei

 

În urma incidentului, Marius M. a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele Loredanei Dulhaniuc. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis în parte solicitarea formulată de bărbat. „Instanța admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată în contradictoriu cu pârâta Loredana Dulhaniuc. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pentru reclamantul M.M. împotriva pârâtei pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării hotărârii.

Pe durata emiterii ordinului de protecţie, dispune evacuarea pârâtei din locuința situată în satul Borşa, comuna Vlădeni, judeţul Iaşi, reintegrarea reclamantului M.M. în locuința comună, obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri faţă de reclamant, față de locuința reclamantului şi faţă de locul de muncă al reclamantului, dar și interzicerea oricărui contact cu reclamantul”, au menționat atunci judecătorii. Între timp, anchetatorii ieșeni au constatat că femeia ar fi încălcat acest ordin de protecție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.