Înjunghiat în piept, în faţa Restaurantului “Select”! Răfuială sângeroasă, în centrul Iaşului! (EXCLUSIV)

7711
Tentativa de crima in Iasi
Tentativa de crima in Iasi

@ Un individ a fost pedepsit de magistraţii ieşeni, după ce a înjunghiat în piept un agent de pază @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Gabriel Florin Doroftei la 6 ani şi 2 luni de temniţă, pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice @ Scandalul a izbucnit de la un joc de “păcănele”

Înjunghiat în piept, în faţa Restaurantului “Select”! Răfuială sângeroasă, în centrul Iaşului! Un individ a fost pedepsit de magistraţii ieşeni, după ce a înjunghiat în piept un agent de pază.
Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Gabriel Florin Doroftei la 6 ani şi 2 luni de temniţă, pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“Instanţa admite în parte acţiunea formulată de partea civilă M.C.A. şi îl obligă pe inculpat să îi plătească părţii civile suma de 4.565 de lei cu titlu de daune materiale şi suma de 25.000 de euro cu titlu de daune morale. Confiscă de la inculpat cuţitul de tip briceag, cu mâner de plastic de culoare portocalie cu negru, cu însemne tip cranii, diametru de 3 cm şi lungime de 21 cm”, au afirmat magistraţii ieşeni.

 

Gabriel Florin Doroftei, acuzat că a înjunghiat un agent în piept

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de Gabriel Florin Doroftei. Procesul individului a început pe data de 4 noiembrie 2021.

Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce individul fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventive de pe 16 septembrie 2021.

“În seara zilei de 10 septembrie 2021, în jurul orei 19:40, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, în vârstă de 22 de ani, a făcut scandal în faţa Restaurantului “Select”, în public, după care i-a aplicat persoanei vătămate, în vârstă de 26 de ani, multiple lovituri cu un cuţit la nivel toracic, producându-i plăgi înjunghiate toracice penetrante pleural, peritoneal şi retroperitoneal, cu hemopneumotarax şi hemoperitoneu, leziuni care i-au pus în primejdie viaţa”, au menţionat anchetatorii ieşeni.

în cursul lunii august 2021, individul l-a cunoscut pe martorul M.P., de 60 de ani, într-o sală de jocuri, între ei legându-se o strânsă relaţie de prietenie. în acest context, martorul i-a relatat telefonic individului că a fost agresat în timp ce se afla în Cazinoul Royal din zona Restaurantului “Select”.

 

Răfuială sângeroasă, în centrul Iaşului!

 

Ulterior, pe 10 septembrie 2021, Doroftei a venit din satul şi comuna Voineşti, localitate de domiciliu, în jurul orei 13:00 şi s-a întâlnit cu martorul M.P. în apartamentul acestuia, unde împreună au stabilit să se deplaseze la Cazinoul Royal cu scopul de recupera un ceas şi o şapcă, pierdute cu câteva zile în altercaţia descrisă.

În jurul orei 18:00 – 18:30, cei 2 s-au deplasat în zona Restaurantului “Select” şi s-au aşezat pe terasa acestuia, unde au băut câte o bere.

“La scurt timp, inculpatul a intrat în incinta Cazinoului Royal şi le-a solicitat angajatelor relaţii cu privire la bunurile prietenului său şi la un agent de pază, persoana care l-a agresat pe amicul lui, ocazie cu care, nemulţumit de lipsa acestuia, i-a adresat verbal ameninţări, după care a părăsit sala.

La ieşirea din cazinou, pe trotuar, inculpatul s-a intersectat cu martorul care venise la solicitarea uneia dintre angajatele Cazinoului Royal, fiind însoţit de persoana vătămată. Ajuns lângă inculpat, martorul l-a întrebat ce probleme are, împrejurare în care acesta i-a aplicat o lovitură cu pumnul, motiv pentru care a intervenit imediat persoana vătămată, îndepărtându-l pe inculpat prin împingere”, au spus oamenii legii.

 

Victima, operată de urgenţă

 

Anchetatorii au adăugat că, în aceste condiţii, enervat de atitudinea acestuia, Doroftei şi-a scos cuţitul tip briceag din buzunar şi s-a retras de pe trecerea pentru pietoni, unde a avut loc altercaţia, în parcarea Restaurantului “Select”, fiind urmat îndeaproape de persoana vătămată, carel-a prins pe acesta de haine cu scopul de a-l imobiliza până la venirea Poliţiei, şi a încercat să-l lovească cu pumnii, moment în care individul l-a lovit cu lama cuţitului.

“După ce l-a înjunghiat, inculpatul a fugit, iar martorul a transportat-o cu autoturismul său pe persoana vătămată la Spitalul ,,Sfântul Spiridon”, din Iaşi, unde a primit îngrijiri medicale, victima fiind operată de urgenţă”, au încheiat procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.