Înregistrări explozive! Şef din Poliţia ieşeană, surprins când înjura! Bărbatul susţine că e nevinovat (EXCLUSIV)

7845
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ Înregistrări explozive: un şef din cadrul Poliţiei din judeţul Iaşi ar fi fost surprins când ar fi înjurat @ Scandalul a ieşit la iveală în cadrul unei plângeri depuse la instanţă @ Astfel, sexy-poliţista Antonela Luca a contestat decizia procurorilor de neurmărire / netrimitere judecată a superiorului ei de la Postul Ţibana, Vasile Cojocaru

Înregistrări explozive: un şef din Poliţia ieşeană ar fi fost surprins în timp ce ar fi înjurat! Întreg scandalul a ieşit la suprafaţă în cadrul unei plângeri depuse la instanţă. Aşadar, sexy-poliţista Antonela Luca a contestat decizia procurorilor de neurmărire / netrimitere judecată a superiorului ei de la Postul Ţibana, Vasile Cojocaru.

„Instanţa respinge, ca neîntemeiată, plângerea formulată de petenta Antonela Luca împotriva ordonantei de clasare din data de 4 ianuarie 2023, emisă în dosarul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iasi. Menţine soluţia dispusă prin ordonanţa procurorului din data de 4 ianuarie 2023 a Parchetului de pe lânga Tribunalul Iaşi, ca fiind legală şi temeinică. Definitiva”, au precizat recent magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Antonela Luca
Antonela Luca

Un şef din Poliţia ieşeană ar fi fost surprins în timp ce ar fi înjurat!

 

Procesul a început pe data de 22 februarie 2023. Prin cererea înregistrată pe rolul instanţei, Antonela Luca a formulat o plângere împotriva ordonanţei procurorului din data de 4 ianuarie 2023. În motivarea plângerii, sexy-poliţista a învederat, în esență, cǎ soluția de clasare dispusă de către procurorul de caz – prin care acesta a concluzionat că infracțiunea de purtare abuzivă nu întrunește elementele constitutive prevăzute de legiuitor pentru existența infracțiunii – este eronată, în cauză fiind realizată o cercetare penală superficială.

„Mijloacele de probă nu au fost coroborate în mod corespunzător, iar procurorul de caz a concluzionat în mod eronat că expresiile folosite de către numitul C.V. nu constituie expresii jignitoare, apte de a întruni elementele constitutive ale infracțiunii menționate”, a susţinut agenta în faţa judecătorilor ieşeni.

Antonela Luca
Antonela Luca

Vasile Cojocaru, considerat nevinovat de către judecătorii ieşeni

 

Astfel, prin ordonanţa procurorului din data de 4 ianuarie 2023 a Parchetului de pe lângǎ Tribunalul Iaşi s-a dispus clasarea cauzei cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, dosar în care s-au desfășurat cercetări la plângerea persoanei vătămate împotriva lui Vasile Cojocaru, întrucât fapta nu întrunește elementele constitutive ale infracțiunii. La data manifestării conduitei imputate lui Vasile Cojocaru, acesta deținea funcția de şef al Postului de Poliție Rurală Țibana, iar Antonela Luca era ajutor de șef de Post în cadrul aceleiași unități.

„Atitudinea necorespunzătoare imputată numitului se referă la discuția avută de acesta cu petenta pe 26 mai 2021, ambii aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ocazie cu care acesta s-ar fi exprimat către petentă prin folosirea următoarelor expresii: „Un drac mic, tu-ți dumnecatu’ mă-tii!” Judecătorul reține că, în cauză au fost administrate mai multe mijloace de probă, inclusiv înregistrarea ambientală pusă la dispoziție de către petentă, procesul-verbal de redare a convorbirii aflându-se la fila 73. Au fost audiați unii martori, printre care și numitul C.V., acesta nerecunoscând săvârșirea faptei.

Din analizarea conținutului concret al înregistrării ambientale furnizate chiar de către petentă reiese faptul că, deși maniera de exprimare a numitului C.V. apare ca fiind complet nepotrivită în cadrul exercitării unor relații profesionale de muncă, aceasta totuși nu apare ca fiind utilizată în scopul de a o jigni sau denigra pe persoana vătămată, aspecte ce reies mai ales din tonalitatea pe care au fost rostite, precum și din dinamica conversației”, au concluzionat judecătorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.