Puscarie la ”oferta” pentru sotia magnatului Prisecaru: 5 ani intr-unul singur. Cerere de liberare

5301
Tereza si Ioan Prisecaru
Tereza si Ioan Prisecaru

@ Condamnata definitiv pe 16 ianuarie 2018 la 5 ani de inchisoare intr-un dosar al DNA, Tereza Prisecaru, sotia magnatului Ioan Prisecaru manager al grupului de firma Conex a facut cerere de liberare conditionata @ Aceasta a achitat prejudiciul din dosar, in total 3 milioane euro

Tereza Prisecaru sotia magnatului Ioan Prisecaru, afaceristul din spatele grupului de firme Conex, condamnata definitiv pe data de 16 ianuarie 2018 la o pedeapsa 5 ani de inchisoare a facut cerere de eliberare conditionata. Fiind inchisa la Penitenciarul Gherla, Tereza Prisecaru a depus cererea la Judecatoria Gherla pentru a fi eliberata conditionat. Cererea  a fost depusa pe data de 7 mai si are termen pe 20 mai. Asta dupa cum se poate observa aceasta a executat doar 1 an si 3 luni din pedeapsa principala. Insa, din toti coruptii condamnati din Iasi, Tereza Prisecaru este singura care a achitat prejudiciul la numai 2 saptamani dupa ce sentinta a ramas definitiva. Aceasta a achitat nici mai mult nici mai putin decat 13.453.181 lei adica circa 3 milioane euro.

Si „colegul” a iesit dupa un  an de la Jilava

In acelasi dosar in care si-a primit pedeapsa Tereza Prisecaru, a mai fost condamnat printre altii la o pedeapsa de 4 ani si Andrei Tudor Anghelescu un director din grupul de firme Conex. La randul sau acesta a  formulat in luna ianuarie o cerere de liberare conditionata. Pe 23 ianuarie a.c cererea i-a fost aprobata de Judecatoria sectorului 4 Bucuresti  fiind eliberat dupa aceea din Penitenciarul Jilava. Reamintim ca in dosar au mai fost condamnati si fosti director ai societatii Nuclearelectrica. Asta deoarece acestia ar fi avizat incheierea unor contracte nelegale atribuite firmei Tess Conex , administrata de familia Prisecaru. Dosarul a fost instrumentat de DNA Bucuresti.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.