Inundatii la Harlau. Primarul Curca: „Canalizarea nu face fata”

2542
inundatii Harlau
inundatii Harlau

@ Strada Alexandru Lapusneanu din  orasul Harlau dar si cladirile si curtile aflate de o parte si de alta au fost inundate in urma precipitatiilor din ultimele ore @ „Acolo problema este din cauza canalizarii care este foarte veche este subdimensionata”, a spus Radu Curca, primarul orasului Harlau

Lipsa investitiilor in modernizarea orasului Harlau  este resimtita acut de locuitori in aceasta perioada in care toata  tara se lupta cu capriciile vremii. Astfel, datorita ploilor abundente din ultimele ore unele zone din oras au fost inundate. Cele mai grave situatii se intalnesc in zona strazii Rosiori si pe strada Alexandru Lapusneanu. Apa acopera strazile dar si curtile ori subsolurile cladirilor aflate de o parte si de cealalta. Cu toate acestea primarul Radu Curca sustine ca situatia este sub control. „Avem problema in  zona Rosiori unde se revarsa un  parau si am trimis baietii cu pompe. Pe strada Alexandru Lapusneanu canalizarea este veche si nu face fata. O sa intervenim si in aceasta zona”, a spus primarul Radu Curca.

Pe de alta parte insa locuitorii stiu ca strada Alexandru Lapusneanu a fost inundata deoarece canalizarea este infundata de ceva timp dar Primaria Harlau si Apa Vital nu au facut nimic.

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.