Ca-n PSD-ul lui Dragnea. Ginerele liberalului Nita promovat sef in IPJ Iasi

5359

@ Este vorba despre politistul Adrian Bolat, casatorit cu fiica primarului Dan Nita din Miroslava @ Bolat a obtinut o functie de conducere in IPJ Iasi in conditiile in care pana acum a lucrat la Politia Transporturi

Cum urlau liberalii cand se aflau in opozitie: „PSD a umplut institutiile cu nepoti, pile si amante”. Asta era in opozitie.  Acum au ajuns la putere si procedeaza exact ca si pesedistii. Astfel, de la inceputul acestei saptamani, Adrian Bolat, ginerela primarului liberal al comunei Miroslava, Dan Nita ocupa functia de sef Serviciu Cazier dupa ce fostul sef Florin Gheuca s-a pensionat. Ofiterii de politie din cadrul IPJ Iasi sunt foarte revoltati dupa numirea lui Bolat pe aceasta functie de conducere. Asta deoarece printre ei se afla multi alti ofiteri care-si doresc sa promoveze si au muncit pe branci pentru asta iar Bolat nici macar nu a lucrat in cadrul IPJ Iasi. Acesta a lucrat  pana acum la Politia Transporturi. Adrian Bolat este casatorit cu Maria Bolat fosta Nita. In dosarul inregistrat la DNA Iasi cu nr. 179/P/2015 si care vizeaza afaceri cu terenuri din Miroslava facute de familia Nita, este pomenit si numele fiicei primarului.

Dan Nita este prieten cu Costel Alexe, presedintele PNL Iasi. Presa locala a aratat in nenumarate randuri ca familia lui Costel Alexe deruleaza afaceri imobiliare in Miroslava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.