Foto. Asta-i ”smecherul”. Studenta santajata cu poze intime de fostul iubit, ospatar la Conac Polizu

13253

@ George Simina, in varsta de 21 de ani  din Scobinti a fost prins in flagrant de politistii Biroului pentru Centru Universitar in timp ce o santaja cu poze intime pe fosta sa iubita, o tanara din comuna Bals @ Din decembrie si pana in prezent santajistul a stors de la tanara 15.000 lei

 

Tanarul prins in flagrant de politistii ieseni de la la Biroul pentru Centrul Universitar din cadrul IPJ Iasi are 21 de ani este din Scobinti si lucreaza ca ospatar la Conacul Polizu din Deleni. Acesta se numeste George Simina si isi santaja fosta iubita, o tanara din Bals, studenta la Iasi cu niste poze intime pe care le-a procurat in perioada in care cei doi se aflau intr-o relatie. „La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar Iași au organizat o acțiune de prindere in flagrant delict a unui tanar, de 21 de ani, din orașul Harlau, care ar fi urmat sa incaseze 500 de lei de la o tanara, de 21 de ani, din comuna Balș”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Iasi.

Politistii au stabilit ca din decembrie si pana in prezent acesta a reusit sa obtina prin santaj de la fosta iubita suma de 15.000 lei. „Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a constatat faptul ca incepand cu luna decembrie 2018, sub diferite pretexte, tanarul ar fi constrans-o pe tanara de 21 de ani sa ii ofere bani și ar fi primit de la aceasta aproximativ 15.000 de lei”, a mai aratat IPJ Iasi.

Procurorii au dispus ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar. „La data de 30 ianuarie a.c., tanarul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe langa Judecatoria Iași, fața de acesta fiind dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au mai aratat politistii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.