Jaful ca-n filme: unul dintre suspecţi, arestat la domiciliu! Video

2208

@ Jaful ca-n filme: unul dintre suspecţi a fost arestat la domiciliu @ Decizia în privinţa lui Eduard Ştefan Mihociu a fost luată ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi @ Ceilalţi suspecţi au fost lăsaţi în libertate

Jaful ca-n filme: unul dintre suspecţi a fost arestat la domiciliu! Hotărârea în privinţa lui Eduard Ştefan Mihociu a fost luată ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi. Ceilalţi suspecţi au fost lăsaţi în libertate.

„Instanţa admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privind pe inculpatul Mihociu Eduard Ştefan. Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul cercetat pentru tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată, pentru o durată de 30 de zile”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Lăsaţi în libertate

Amintim că, iniţial, Judecătoria Iaşi a decis lăsarea în libertate a suspecţilor jafului ca-n filme. Astfel, cei opt tineri care pe data de 4 septembrie 2023, la ora 23.30, au intrat la o petrecere care avea loc într-un apartament de pe șoseaua Tudor Neculai, din Nicolina, și i-au jefuit pe toți cei care participau la distracție au fost plasaţi sub control judiciar, în condițiile în care procurorii au cerut să fie arestaţi preventiv.

Aceştia se numesc Eduard Ștefan Mihociu, Dragoș Ștefan Badea, Iustin Gabriel Stăcioaia, Rareș Constantin Pantiuc, Denis Corneliu Argint, Ștefan Iulian E., Alexandru Andrei W. și Dimitrie Emanuel Scutelnicu.

„Un act de teribilism…”

 

Avocaţii care îi reprezintă pe cei opt tineri au susţinut că nu a fost vorba despre altceva decât despre un act de teribilism.

„Consider că avem de-a face cu un act de teribilism al unor tineri aflați la limita dintre adolescență și maturitate, interpretată de ei ca o joacă și de oamenii legii că un act infracțional. Apreciem decizia Judecătoriei Iași că fiind una echilibrată vis-a-vis de datele particulare ale speței”, a declarat Christy Mîrșanu, avocatul unuia dintre tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.