Accident mortal, pe un drum din Iaşi! Victima n-a avut nicio şansă! (EXCLUSIV)

5546
Accident
Accident rutier

@ Un accident rutier mortal a avut loc pe un drum din judeţul Iaşi @ Victima n-a avut nicio şansă în cadrul impactului devastator @ Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Cosmin Emanuel Corobuţă la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Un accident rutier mortal a avut loc pe un drum din judeţul Iaşi! Victima n-a avut nicio şansă în cadrul impactului devastator!

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent condamnarea lui Cosmin Emanuel Corobuţă la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Accident rutier mortal, pe un drum din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Cosmin Emanuel Corobuţă a început pe data de 28 noiembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a acestuia sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Conform anchetatorilor, pe data de 12 mai 2019, şoferul a fost implicat într-un accident mortal. În urma impactului devastator, un ieşean a decedat.

Accident
Accident

Daune morale pentru rudele victimei

 

Oamenii legii au demarat ancheta şi l-au dus pe Cosmin Emanuel Corobuţă la audieri. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată. Acum, acesta a fost condamnat. Dar, pe lângă pedeapsa aplicată bărbatului, judecătorii ieşeni au decis ca asiguratorul maşinii să plătească şi despăgubiri.

Astfel, asiguratoirul a fost obligat la achitarea unor daune morale în valoare totală de 140.000 de lei către rudele victimei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.