Lupta pe averea unui milionar ieşean continuă! Antonela Herghelegiu mai pierde o bătălie împotriva Lilianei Chelaru (EXCLUSIV)

5852
Liliana Chelaru si Antonela Herghelegiu
Liliana Chelaru si Antonela Herghelegiu

@ Lupta pe averea unui milionar ieşean continuă @ Antonela Herghelegiu mai pierde o bătălie împotriva Lilianei Chelaru, cadru didactic la UMF Iaşi @ Astfel, judecătorii ieşeni au respins recent cererea formulată de D.A.C., prin reprezentata legală, Antonela Gabriela Herghelegiu

Lupta pe averea unui milionar ieşean continuă! Antonela Herghelegiu mai pierde o bătălie împotriva Lilianei Chelaru, cadru didactic la UMF Iaşi. Astfel, judecătorii ieşeni au respins recent cererea formulată de D.A.C., prin reprezentata legală, Antonela Gabriela Herghelegiu.

„Instanţa respinge cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale formulată de reclamanta Antonela Gabriela Herghelegiu în numele şi pentru minorul D.A.C., în contradictoriu cu pârâta Imprex Reinvest Construct SRL. Obligă reclamanta la plata către pârâtă a sumei de 2.500 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au afirmat magistraţii. Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Încă o luptă pierdută de Antonela Herghelegiu

Acest proces a început pe data de 7 martie 2023. Reclamanţii le-au cerut judecătorilor să dispună suspendarea unei hotărâri luate în cadrul companiei Imprex Reinvest Construct SRL.
Potrivit unei plângeri depuse de Antonela Herghelegiu, fiul Lilianei Chelaru ar fi intocmit un document denumit Decizie a Asociatului Unic al SC Impex Reinvest Construct SRL prin care Relu Chelaru ar fi cedat partile sociale ale firmei către fiul său, Tudor pe 20 aprilie 2022, cu numai 9 zile înainte de a deceda.

Tudor Chelaru este major și locuiește în Londra. Fiind convinsă ca este vorba despre un fals, Antonela Herghelegiu a depus plângere penală și a cerut în justitie anularea Deciziei Asociatului Unic al SC Impex Reinvest Construct SRL.

Război cu soția milionarului Chelaru

De asemenea, recent, magistrații Judecătoriei Iași nu au aprobat cererea de emitere a unui ordin de protecție formulata de Antonela Herghelegiu, fosta prietenă a afaceristului Relu Chelaru, de a emite un ordin de protecție împotriva soției acestuia, Liliana Chelaru. Antonela Herghelegiu a formulat cererea în numele copilului ce ar fi fost făcut cu defunctul milionar. Asta, deoarece, cele mai multe acte de hărțuire s-ar fi consumat împotriva minorului. Din câte se pare, ar fi vorba în principal despre mesaje insultătoare primite de copil.

„Arată-i lui maică-ta să știe că va plăti pentru curvăsăreala ei!”

 

Avocații lui Herghelegiu au arătat că mesajele ar fi fost trimise de Liliana Chelaru, chiar dacă nu au fost expediate de pe numărul de telefon al acesteia. Aceeaşi avocaţi susţin că mesajele duc cu gândul către Liliana Chelaru, luând în calcul şi faptul că cele două femei se certă de la averea milionarului decedat anul trecut la Paris.

„Arată-i lui maică-ta să știe că va plăti pentru curvăsăreala ei, proasta! Trebuia să se mărite cu unul fără familie și fără copii. Distrugători de familii! Dumnezeu vă va pedepsi, iar cel care spune maică-ta ca este taică-tu, nu suntem siguri, că ea n-a vrut să faci test de paternitate, că ea se f…ea cu mai mulți, nu știe nici ea, nu știa nici ea sigur. Nici el nu era sfânt, o respecta pe soția lui, pornăciuni făcea cu curve ca maică-ta, vă mințea că nu lucra la nicio ambasadă, de aia ați rămas fără mașină și veți rămâne și fără casă!”, se arată într-un mesaj primit de fiul Antonelei Herghelegiu. Totuşi, judecătorii ieşeni au considerat că nu există probe pentru emiterea unui ordin de protecţie. Liliana Chelaru este aparata de Societatea Civila de Avocati Tomaseschi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.