Scandalul din sânul IPJ Iaşi continuă! Sexy-poliţista Antonela Luca nu renunţă la luptă! GALERIE FOTO

10076
antonela luca
antonela luca

@ Scandalul din sânul IPJ Iaşi continuă: sexy-poliţista Antonela Luca nu renunţă la luptă @ Astfel, recent, o instanţă din Suceava a constatat că procesul tinerei pentru daune morale cu şefii ei poate continua @ De asemenea, Tribunalul Iaşi a decis tot recent ca şeful IPJ Iaşi să depună la un alt dosar fişa postului reclamantei, dar şi Dispoziţia IGPR nr. 97/2020

Scandalul din sânul IPJ Iaşi continuă: sexy-poliţista Antonela Luca nu renunţă la luptă! Aşadar, o instanţă din Suceava a constatat recent că procesul tinerei pentru daune morale cu şefii ei poate continua. „Instanţa respinge, ca neîntemeiate, excepţiile necompetenţei materiale şi materiale-funcţionale a Tribunalului Suceava – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Stabileşte termen de judecată la data de 14 septembrie 2023”, au afirmat judecătorii suceveni.

De asemenea, Tribunalul Iaşi a decis tot recent ca şeful IPJ Iaşi să depună la un alt dosar cu Antonela Luca mai multe documente. „Pentru a se solicita pârâtului şeful IPJ Iaşi să depună fişa postului pentru reclamantă şi Dispoziţia IGPR nr. 97/2020, acordă termen la data de 15 iunie 2023Ţ, au spus magistraţii ieşeni.

Antonela Luca
Antonela Luca

Sexy-poliţista şi-a dat în judecată şefii pentru daune morale!

 

Unul dintre procesele dintre Antonela Luca, reprezentată de Europol, şi şefii ei a început pe 9 august 2022. Aceasta a cerut anularea unor dispoziţii emise de şeful IPJ Iaşi şi de cel al IGPR. Dispoziţiile respective făceau referire chiar la persoana Antonelei Luca.

Pe de altă parte, amintim că sexy-poliţista stârnit un adevărat scandal, susţinând că ar fi fost hărţuită de către şeful ei direct. Aşadar, Antonela Luca a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct. Totodată, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Antonela Luca
Antonela Luca

Antonela Luca a spus că ar fi fost hărţuită

 

Dosarul dintre reclamanta Antonela Luca şi pârâţii IPJ Iaşi, CNCD şi şeful ei, Vasile Cojocaru, a ajuns la Secţia Civilă – Contencios Administrativ. În urmă cu peste doi ani, la Postul de Poliție Țibana a ajuns Antonela Luca, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul IPJ Iaşi. La un moment dat, tânăra nu a mai suportat şi a ieşit public, pentru a susţine că ar fi fost hărţuită de şeful ei direct, care i-ar fi reproşat în repetate rânduri diverse banalităţi, cum că nu pune lemne în sobă sau că ar fi uitat un reșou în priză.

În cele din urmă, tânăra polițistă a fost cercetată disciplinar. Asta, după ce ea s-a plâns de comportamentul şefului ei direct. Agenta a mai susţinut că ar fi salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis. Conform acesteia, pe 27 decembrie 2020, ea ar fi primit de la șeful de Post un mesaj nepotrivit: „Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”

La scurt timp după ieşirea publică a agentei, IPJ Iaşi anunţa că va efectua cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat la Ţibana. Totuşi, concluziile verificărilor au nemulţumit-o pe Antonela Luca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.