Macel in PSD Iasi! Primarii: „Vom face toti campanie pentru PNL. Partidul nostru dispare”

2019
Ionel Vatamanu primar Targu Frumos
Ionel Vatamanu primar Targu Frumos

@ Primarii PSD din judetul Iasi sunt foarte nemultumiti de faptul ca lista cu candidatii partidului la aceste alegeri parlamentare a fost impusa de la Bucuresti trecandu-se peste decizia luata in cadrul organizatiei judetene a partidului @  „Eu nu mai fac nici o campanie pentru PSD. Dupa 6 decembrie PSD este zero la Iasi dispare”, a spus Ionel Vatamanu, primarul orasului Targu Frumos @ „S-a trecut peste decizia pe care noi am luat-o la Iasi iar acest lucru este inacceptabil”, a spus Costel Iosub, primar al comunei Tatarusi, liderul primarilor PSD din judetul Iasi

Marcel Ciolacu, presedintele PSD a distrus spiritul social-democrat la Iasi si pare ca a distrus si organizatia. Asta dearece Ciolacu a trecut peste lista de candidati la parlamentare deciza de organizatia judeteana, a anulat integral lista propusa de PSD Iasi si i-a impus pe locuri eligibile pe unii apropiati de Mihai Chirica precum Vasile Toma sau Marius Ostaficiuc, cel supranumit „Combinatorul”. Dupa decizia luata de Ciolacu, primarii PSD din judet au decis sa nu mai faca campanie pentru PSD la alegerile parlamentare si mai mult decat atat sa sprijine PNL. „Eu nu mai merg in nicio campanie pentru PSD. Dupa 6 decembrie PSD este zero. Ne-au bagat pe gat niste candidati fara sa ne intrebe”, a spus Ionel Vatamanu, primarul orasului Targu Frumos.

candidati primari PSD Iasi
candidati primari PSD Iasi

 

Iosub: „Toti primarii sunt nemultumiti”

Costel Iosub-primar Tatarusi
Costel Iosub-primar Tatarusi

 

Costel Iosub, primarul comunei Tatarusi este poate cel mai influent primar PSD din judet. Asta deoarece, mereu a castigat alegerile locale cu un procent de peste 90 la suta. De aceea, acesta a fost desemnat de primari drept lider al alesilor locali PSD. „Sunt si eu foarte nemultumit. Noi la Iasi am votat niste liste in Comitetul Executiv Judetean iar la Bucuresti au fost schimbate. Toti cei 43 primari PSD sunt nemultumiti. Este greu de spus acum daca voi mai face campanie pentru PSD. Mai vedem”, a spus Costel Iosub.

Gheorghe Valeanu, primarul comunei Ion Neculce s-a aratat la fel de nemultumit. „Mi se pare revoltator ce s-a intamplat. Noi votam ceva la Iasi si vine Bucurestiul si schimba tot. Trebuie se exista o reforma in partid dar nu se doreste. Eu 4 ani nu am fost in concediu. Imi caut si eu acum o locatie si in campanie plec in concediu. Eu l-asi intreba pe Stanescu (secretar general PSD – n.r) la Olt a facut la fel cu listele? Ciolacu a facut la fel la Buzau?”, a spus Gheorghe Valeanu.

GHEORGHE VALEANU PRIMAR ION NECULCE
GHEORGHE VALEANU PRIMAR ION NECULCE

 

In PSD este dictatura

Mihai Mihalache, fostul primar al comunei Schitu Duca este de asemenea unul dintre nemultumiti. Asta deoarece PSD Iasi a votat ca acesta sa fie pe locul 7 pe lista de candidati la Camera Deputatilor iar Ciolacu l-a pus ieri pe locul 13. „Domnul Ciolacu nu a tinut cont de lista de la Iasi. Ii transmis domnului Ciolacu ca toti primarii PSD si presedintii de organizatii vor face campan ie pentru PNL. Ce au semanat asta vor culege. Stanescu si Ciolacu sunt niste dictatori mai rai decat Dragnea si Dancila”, a spus Mihai Mihalache.

Mihai Mihalache
Mihai Mihalache

 

Schimbarea listelor

Reamintim ca potrivit listelor de candidati votate de PSD Iasi, la Camera Deputatilor lista era deschisa de Cristian Stanciu  acesta fiind urmat Bogdan Cojocaru, Dumitru Pantazi (fostul primar de la Pascani), Marian Serbescu (fost prefect), Ionut Campeanu, Bogdan Crucianu, Mihai Mihalache (fostul primar de la Schitu Duca) si Bogdan Balaniscu. Acum in capul listei este deschisa de actualul senator  Vasile Toma dintre parlamentarii care ii sunt fideli lui Mihai Chirica. Pe locul 2 se afla Vasile Citea, iar pe locul  3 se afla Marius Ostaficiuc zis ”combinatorul”. In cadrul negocierilor Maricel Popa s-a salvat pe el insusi patrand locul 1 la Senat, singurul eligibil.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.