Mama medicului anti-vaccin Covid a murit răpusă de infectia cu coronavirus

1518
Razvan Constantinescu
Razvan Constantinescu

@ Medicul iesean Răzvan Constantinescu unul dintre promotorii teoriilor conspirationiste privind Covid a anuntat pe Facebook ca mama sa a murit in urma infectiei cu coronavirus

Mama medicului iesean Răzvan Constantinescu a murit rapusa de Covid. Razvan Constantinescu a postat astazi pe pagina sa de Facebook un anunt privind decesul mamei sale. ‘’Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea’’, a postat Razvan Constantinescu.Intr-o alta postare de acum cateva zile, Razvan Constantinescu lasa sa se inteleaga ca mama sa a fost infectata de o femeie vaccinata. ’’CARE MAI EȘTI IMUNIZAT, OAIE?! O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!) Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea’’, a mai postat Razvan Constantinescu.

Medicul iesean Răzvan Constantinescu unul dintre promotorii teoriilor conspirationiste privind Covid. Acesta sustine ca virusul a fost creat in laborator si ca vaccinul este inutil si dauneaza mult mai grav sanatatii decat infectia cu coronavirus. Opiniile sale nu sunt sustinute de probe stiintifice.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.