Medicul anti-vaccin Covid, Răzvan Constantinescu șef peste partidul lui Dragnea la Iași

2024
Razvan Constantinescu
Razvan Constantinescu

@ Răzvan Constantinescu, medicul gastroenterolog sancționat de UMF Iași și de Colegiul Medicilor pentru instigare la nerespectarea normelor legate de pandemia Covid va ocupa o functie de conducere in partidul infiintat de Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie @ Răvan Constantinescu și-a manifestat recent, în mod public sprijinul pentru Liviu Dragnea @ ‘’Din clipa în care Liviu Dragnea a denunțat explicit dictatura medicală  eu nu pot fi decât alături de el’’, a postat Răzvan Constantinescu pe pagina sa de Facebook @ Potrivit 7Iasi.ro, la Iași partidul lui Dragnea va mai fi reprezentat de Relu Onuțu, fost ofițer SRI, și Florin Diaconu, funcționar al Agenției Domeniilor Statului

Răzvan Constantinescu, în prezent, unul dintre cei mai controversați medici din România, sancționat de UMF Iași și de Colegiul Medicilor pentru instigare la nerespectarea normelor legate de pandemia Covid s-a aliat cu Liviu Dragnea. Potrivit unor surse demne de încredere lui Răzvan Constantinescu i s-a cerut să conducă organizația ieșeană a partidului, Alianța Pentru Patrie (APP), formațiunea politică înființată de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. De altfel, chiar în perioada în care Liviu Dragnea anunța înființarea noului partid, la mijlocul lunii septembrie a.c, Răzvan Constantinescu își manifesta pubic, pe Facebook, sprijinul pentru Liviu Dragnea. ‘’Din clipa în care poliția a început să tragă în oameni, iar regiuni întregi au fost decuplate de la internet, totul a devenit clar: suntem în război! Și mulți dintre noi v-am vorbit despre lucrurile astea de mult timp. Din clipa în care Liviu Dragnea a denunțat explicit dictatura medicală  eu nu pot fi decât alături de el. Și voi alături de mine’’, a postat Răzvan Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

RAZVAN CONSTANTINESCU MESAJ DE SUSTINERE PENTRU DRAGNEA
RAZVAN CONSTANTINESCU MESAJ DE SUSTINERE PENTRU DRAGNEA

 

Potrivit 7Iasi.ro, la Iași partidul lui Dragnea va mai fi reprezentat de Relu Onuțu, fost ofițer SRI, și Florin Diaconu, funcționar al Agenției Domeniilor Statului (vezi aici). Ca și ieșirile publice ale lui Răzvan Constantinescu, platform politica a APP indeamnă cetățenii la nerespectarea regulilor de protectie anti-Covid vorbind despre o ‘’dictatura medicala’’. Asta in conditiile in care pe 16 octombrie au fost raportate inca 15.239 cazuri noi de infectari cu coronavirus iar 352 de bolnavi au decedat.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.