Medic din Iaşi, pedepsit în urma unui accident rutier! A intrat cu maşina într-un gard şi a refuzat să-i fie luat sânge! (EXCLUSIV)

824
Un medic cu un stetoscop in mana
Un medic cu un stetoscop in mana

@ Un medic din judeţul Iaşi a fost pedepsit în urma unui accident rutier @ Conform anchetatorilor, bărbatul ar fi intrat cu maşina într-un gard şi a refuzat să-i fie luat sânge @ Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Adrian Vizitiu-Buta la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

Un medic din judeţul Iaşi a fost pedepsit în urma unui accident rutier! Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi intrat cu maşina într-un gard şi ar fi refuzat să sufle în fiolă.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Adrian Vizitiu-Buta la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Medic din Iaşi, pedepsit în urma unui accident rutier!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului stomatolog a început pe 14 noiembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

„Pe 17 iulie 2021, la ora 00:16, inculpatul a condus autoturismul marca Mazda către strada Aeroportului, iar, într-o intersecţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului nr. 9. Ulterior, la ora 00:41, la solicitarea agenţilor de Poliţie, a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au menţionat oamenii legii.

Ce a spus medicul la audieri

 

La audieri, medicul stomatolog şi cadru didactic ieşean a recunoscut comiterea faptei. Acesta a spus că a refuzat să îi fie preluate probe biologice din cauza stării de şoc în care s-ar fi aflat.

„Inculpatul a arătat că, pe 17 iulie 2021, în jurul orei 23.00, a urcat la volanul autoturismului Mazda şi a mers la Tiki Village, unde a consumat băuturi alcoolice, respectiv 3-4 shoturi şi o bere Mythos de 0,33 litri, iar, în jurul orei 00:10, a decis să plece către casă, prilej cu care a urcat la volanul autoturismului său, iar, pe stradă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului nr. 9”, au mai menţionat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.