Medicii de la Recuperare intră în tranșee. Spitalul a devenit suport Covid

2398
Spitalul de Recuperare Iasi
Spitalul de Recuperare Iasi

@ Spitalul Clinic de Recuperare a devenit unitate medicala suport pentru lupta anti-Covid 19 @ Spitalul a organizat deja o sectie exterioara cu 20 de paturi unde medicii spitalului vor trata pacientii infectati cu Covid 19

In contextul in care Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva a anuntat deja ca s-au ocupat toate paturile cu pacienti infectati cu Covid 19 si in aceiasi situatie se afla si unitatile medicale suport (Spitalul CFR si Neurochirurgie-afectat partial de lupta cu SARS Cov) autoritatile au decis sa ‘’arunce in lupta’’ si Spitalul de Recuperare. Astfel, s-a decis ca Spitalul Clinic de Recuperare sa devina suport Covid cu 20 de paturi. ‘’Am organizat o sectie exterioara in afara cladirii principale a spitalului. Bolnavii Covid vor fi tratati de doctorii de la clinicile medicale’’, a spus Carmen Cumpăt, managerul Spitalului de Recuperare.

Sa reamintim ca Directia de Sanatate Publica a cerut ca si Spitalul Militar Iasi sa vina devina suport in lupta anti Covid. Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, pana ieri pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 1.385 de cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 26 cazuri în plus faţă de ziua precedentă). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.160 au fost externate (cu 28 persoane externate în plus faţă de ziua precedentă). În judeţul Iaşi în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 cazuri de deces în rândul persoanelor confirmate pozitiv.

1 COMENTARIU

  1. Ati uitat de sp de pneumo iasi se pare mereu, desi e spital de linia a II a covid din 15 aprilie 2020, ordin MS 623/2020. Acest spital este de mult in „transee” dar se pare mereu sarit in ce priveste informarea cetatenilor. Poate va si documentati cind mai scriti articole pe aceasta tema..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.