Mesaj sfâşietor al tatălui tinerei ucise în Moara de Vânt! „Te voi purta…” GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

641

Tatăl tinerei ucise la finele anului trecut în vila din Moara de Vânt a publicat recent, pe pagina de sa Facebook, un mesaj sfâşietor. Costel Burlacu a postat câteva poze alături de fiica lui şi mesajul: „Dor de tine, puiul meu dreg… Te voi purta în suflet mereu!” Amintim că, în decembrie 2021, doi tineri, Vanesa Burlacu şi iubitul ei, Youssef Jniyah, au fost găsiţi ucişi cu sălbăticie într-o vilă din zona Moara de Vânt, din Iaşi. Tatăl tinerei ucise la finele anului trecut în vila din Moara de Vânt a publicat recent, pe pagina de sa Facebook, un mesaj sfâşietor. Astfel, Costel Burlacu a postat câteva poze alături de fiica lui şi mesajul: „Dor de tine, puiul meu dreg… Te voi purta în suflet mereu!”
Fotografiile au fost făcute în urmă cu mai bine de un an, când Costel Burlacu a mers cu fiica lui la Palas. Cei doi au petrecut împreună o zi frumoasă în cadrul complexului amintit, mâncând o îngheţată la un restaurant. Dubla crimă din vila din Moara de Vânt a cutremurat România. Amintim că, la începutul lunii decembrie 2021, doi tineri, Vanesa Burlacu şi iubitul ei, Youssef Jniyah, student la UMF Iaşi, au fost găsiţi ucişi cu sălbăticie într-o vilă din zona Moara de Vânt, din Iaşi. Atunci, polițiștii ieșeni au fost anunțați de rudele tânărului marocan Youssef Jniyah (25 de ani) că acesta nu a revenit la Bruxelles, deși avea un bilet de avion. Oamenii legii au efectuat cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii ieșeni au dat peste un tablou de groază.
Ioana Vanesa Burlacu, fiica lui Costel Burlacu, și Youssef Jniyah erau morți în același pat. Cei doi tineri aveau trupurile sfârtecate cu zeci de lovituri de cuțit. Surse din anchetă au precizat că, pe trupul Vanesei, ar fi fost descoperite 33 de lovituri, iar, pe trupul lui Jniyah, 17. Pe ambele trupuri, urmele erau asemănătoare, semn că autorul ar fi folosit aceeași armă. După ce tinerii au fost uciși, autorul sau autorii ar fi încercat să incendieze vila, însă nu au reușit. Tatăl Vanesei Burlacu, cercetat în Germania în urma unui incident. În urmă cu câteva luni, tatăl Vanesei Burlacu a fost expulzat în Germania de judecătorii ieşeni, după ce autorităţile din vestul Europei au cerut trimiterea lui Costel Burlacu acolo. Ieşeanul urmează a fi cercetat pentru vătămare corporală gravă, în urma unui incident care a avut loc în Germania. „A fost vorba despre o altercație. Costel Burlacu a intrat într-un bar și a împins un român care a căzut cu capul de colțul mesei. Victima a rămas cu o paralizie pe partea stângă a corpului, după acest incident grav”, a precizat o sursă judiciară. Mai apoi, bărbatul a fost lăsat în libertate de autorităţile germane şi s-a întors la Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.