Milky Chance și Sevdaliza vor cânta la Iași. Grădina Palas găzduiește CATEDRAL, cel mai mare festival de muzică și arte vizuale din regiune

309
Milky Chance_Catedral
Milky Chance_Catedral

10 ani de Palas aduc la Iași mai mulți artiști români și internaționali, care vor concerta pe scena CATEDRAL, cel mai mare festival de muzică și de arte vizuale din regiune. Evenimentul va avea loc în Grădina Palas, în zilele de 20 și 21 mai 2022. Festivalul organizat la Iași, sub umbrela Romanian Creative Week, vine cu un line-up curatoriat de Summer Well.

 Trupa Milky Chance, cu aproape 10 milioane de ascultători lunar doar pe Spotify și sute de milioane pe YouTube, și-a confirmat prezența în cadrul festivalului. Sevdaliza este un alt nume care va urca pe scena impresionantă de la Iași. Cântăreața iraniană are milioane de accesări pe YouTube și pe Spotify, susținând concerte în întreaga lume.  Lineup-ului CATEDRAL s-au alăturat și Theophilus London, rapper american cunoscut mai ales pentru piesele „Why Even Try”, „I Stand Alone” și „Tribe”, precum și Disco Sigaretta, un duo de DJ care va da evenimentului un vibe disco. Printre artiștii care și-au anunțat prezența la CATEDRAL se mai numără Alexandrina, cântăreață și compozitoare din Basarabia, care a câștigat o popularitate impresionantă în România, în ultimii ani. Lista invitaților este completată de o serie de artiști români: trupa Moonlight Breakfast, stabilită în Austria; Dimitri’s Bats, trupă care a devenit cunoscută pentru muzica sa alternativă, cu influențe rock, pop, hip-hop și electro; Zimbru, o formație indie-rock din Cluj-Napoca, ale cărei piese sunt îmbinate cu stilul punk și cu influențe din muzica synth-pop a anilor ’80. Accesul la CATEDRAL se va face doar pe bază de abonamente, care pot fi cumpărate online de aici: https://romaniancreativeweek.ro/catedral. Prețul unui abonament Full Pass este de 179 de lei + 6% booking fee. Mai multe informații despre CATEDRAL pot fi găsite pe site-ul Romanian Creative Week, precum și pe paginile de Facebook și Instagram dedicate evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.