Ministrul Justitiei si-a cununat baiatul cu agentii de paza la usa Starii Civile. Galerie Foto

20643

@ In jur de 30 de persoane, prieteni de familie au participat astazi la ceremonia cununiei civile a lui Alexandru Ionut Toader, fiul cel mare al ministrului Justitiei @ Ceremonia s-a desfasurat exclusiv intr-un cadru privat, intrarea in sediul Oficiului de Stare Civila Iasi fiind pazita de agenti de paza imbracati in costume negre

O fi fost din cauza controversatelor modificari aduse Legilor justitiei sau s-a dorit fi un eveniment exclusiv privat dupa cum a afirmat ministrul Justitiei, Tudorel Toader la iesirea din Oficiul de Stare Civila Iasi unde a participat la ceremonia cununiei baiatului cel mare, Alexandru Ionut Toader care s-a casatorit cu BiancaTiron, medic stomatolog. La ceremonie au participat in jur de 30 de persoane, prieteni de familie. Intrarea in sediul Oficiului de Stare Civila a fost pazita de agenti de paza imbracati in negru astfel incat sa nu intre nimeni neinvitat. Si tentativele presei de a face fotografii la ceremonia cununiei au esuat din cauza agentilor de paza care s-au dovedit a fi extrem de vigilenti. ”Emotiile sunt firesti, si dumnevoastra ati trecut prin asa ceva sau veti trece. Le uram, casa de piatra, sanatate si bucurii”, a spus Tudorel Toader.
Cununia a fost oficiata astazi chiar de primarul Mihai Chirica care de asemenea a recunoscut ca a fost putin emotionat atunci cand cei doi tineri au spus ”Da” in fata sa. ”Emotiile nu au fost din cauza faptului ca este fiul ministrului Justitiei ci pentru ca este un eveniment important din viata a doi tineri. Le-am urat si eu sa aiba parte de multe fericire”, a spus primarul Mihai Chirica.
Cum era si firesc la ceremonie a participat si baiatul cel mic al ministrului Justitiei, Andrei Toader impreuna cu logodnica sa Roxana Popa. Cei doi par sa-si fi revenit dupa accidentul de masina prin care au trecut impreuna pe data de 21 iunie a.c. Dupa accident amandoi au fost internati in spital iar Andrei Toader a suferit o interventie chirurgicala.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.