Mizeria de la Spiridon pazita bine de agentii de securitate. Galerie foto

1874

@ Pe spatiile verzi din jurul cladirilor care compun Spitalul Sfantul Spirdon gasesti din belsug gunoaie, resturi de materiale de constructii, hartii si PET-uri , geamuri, pachete de tigari etc @ Imagine de spital universitar condus de doctorul in economie Ioan Birliba care spune ca trebuie sa ramana pe functie deoarece este un bun manager

Daca esti internat la Spitalul Sfantul Spiridon, depresia pe care ti-o poate da boala are sanse sa se agraveze  atunci cand te uiti pe geamul salonului. Zonele verzi din jurul cladirilor care compun spitalul sunt presarate din belsug cu gunoaie de la resturi de materiale de constructii, hartii si PET-uri, chistoace si pachete de tigari. Pozele realizate astazi prin curtea spitalului, fotografii pe care le atasam la acest articol sunt graitoare. Asa arata un spital universitar condus de Ioan Birliba, doctor in economie. Culmea, Birliba insista sa ramana pe functie deoarece, sustine el, a  condus acest spital ca un  profesionist. In plus, se poate vedea ca aleile si trotuarele nu au mai fost reparate de ani de zile.

In schimb, curtea Spitalului Sfantul Spiridon este presarata de agenti de la o firma de profil, cu angajati atat de vigilenti incat nu-si dau seama nici cand le faci o poza. Unul din ei sta chiar si pe un scaun in curte si admira privelistea. Nu s-ar aplece unul sa ridice o hartie, se plimba aiurea, stau de vorba cate doi, uneori mai si fumeaza si cam atat.

Se incalca Legea

Daca vrei sa externezi o ruda care  tocmai s-a operat esti nevoit sa incalci Legea din cauza acestor agenti de paza. Astfel, daca vrei sa intri cu masina pana in parcarea clinicii de chirurgie din care se externeaza trebuie sa le duci agentilor de la poarta documentele medicale de externare si sa le arati, ca altfel nu te cred. Se cere ca acesti agenti de paza sa aiba  acces la niste date medicale confidentiale. Deci, trebuie sa incalci Legea privind protectia datelor cu caracter personal si Legea privind drepturile pacientilor pentru ca ruda ta care tocmai s-a operat si nu poate merge mai mult de zece pasi sa nu vina pana la poarta unde poti astepta daca nu vine Politia Local si te alunga.  In schimb, cand apare in spital deputatul PMP, Petru Movila, protectorul politic al lui Birliba, care vine sa-si vada sotia (Raluca Neagu medic aici) bariera parca  se ridica singura  iar SUV-ul parlamentarului se duce pana in peretele cladirii unde lucreaza consoarta demnitarului nostru. Contactat de jurnalistii Dezvaluirea.ro, Birliba nu a comentat situatia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.