O ieseanca din Baltati face furori in emisiunea Chefi la Cuțite

2158
Catalina Asavoaie in emisiunea Chefi la Cutite
Catalina Asavoaie in emisiunea Chefi la Cutite

@ Cătălina Asavoaie ieseanca de 33 de ani din Balțați participă la emiusiunea Chefi la Cutite difuzata de postul de televiziune Antena1 cu o reteta de paste cu radicchio (cicoare rosie)

Cătălina Asăvoaie, o ieșeancă din Bălțați în vârstă de 33 de ani a devenit una dintre vedetele emisiunii Chefi la Cuțite difuzata de postul de televiziune Antena1. Astfel, in sezonul 8 al emisiunii aceasta a participat cu o reteta de paste cu radicchio (cicoare rosie) in echipa lui Catalin Scarlatescu. In cadrul emisiunii aceasta a povestit unele detalii din viata ei. „Eu am început să gătesc când aveam 19 ani, nu știam nimic să fac, dar am învățat de la prieteni. Aveam 15 ani când mama a plecat în Italia și m-a crescut bunica. Mi-am cunoscut soțul atunci, în clasa a 9-a eram, el avea 23 de ani. M-am îndrăgostit de el. Am rămas însărcinată și la 18 ani m-am căsătorit și am abandonat școala”, a povestit Catalina in timpul emisiunii (vezi aici).

 

Catalina Asavoaie

In prezent Catalina Asavoaie si sotul ei au doi copii unul de cincisprezece și unul de unsprezece ani. Catalina a mai aratat ca in anul 2005 a plecat si ea in Italia dar dupa aceea a revenit in tara unde impreuna cu sotul au achizitionat o vidanja si cu ajutorul acesteia presteaza servicii asigurandu-si existenta, muncind impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.